.PouyA_AM. مهمان ارسال شده در 1 فروردین، 1399 ارسال شده در 1 فروردین، 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد:.pouya_am. نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد:[HI_By.] $kalantar$ نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :________ مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:100 بیشتر یا کمتر رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود:_____ مدارک شکایت:http://s7.picofile.com/file/8391521800/aime.mp4.html توضیحات:با سلام من از این دو player شکایت دارم که در فلیم fps limit و چیت aim [.HI_By.] در اخر فیلم کاملا مشخص است این دو تفر قبلا برای چیت بن شده اند. لطفا رسیدگی کنید.
Morti ارسال شده در 1 فروردین، 1399 ارسال شده در 1 فروردین، 1399 به قران چیت نزدم این از من کینه داره دارم با اره برقی میزنمش نمیمیره لگ میزنم میگه چیت زدی تهمت نزن
Morti ارسال شده در 1 فروردین، 1399 ارسال شده در 1 فروردین، 1399 fps limit ]اصلاچیه میخای پی سی چک بدم الکی تهمت نزن تمام عمرم عادی بازی کردم اگر مدرک داشتم نشون میدادم تو داشتی پلیر سفید میکشتی |:
AB]fbTKnT ارسال شده در 1 فروردین، 1399 ارسال شده در 1 فروردین، 1399 تو به این میگی aim :////// تو به این میگی aim ؟ داخل فیلم هیچ aimi معلوم لطفا مدرک واضع تر بزار من حاضرم پی سی چک هم بدم و ادمین ها همیشه من رو در نظر بگیرن. بعدشم من اگه بن شم بنم عالکی و نمیترسم چون اصلا aimi ندارم که بخوام ازش بترسم. . من منتظرم که یه مدرک موحکم بارید. ? bye bye
AB]fbTKnT ارسال شده در 1 فروردین، 1399 ارسال شده در 1 فروردین، 1399 اصلا داخل فیلم هیچ چیتی یا aimi معلوم نیست.
MrNoOne ارسال شده در 1 فروردین، 1399 ارسال شده در 1 فروردین، 1399 با سلام پلیر به دلیل استفاده از fps کمتر از 60 به مدت 15 دقیقه زندانی میشود. موضوع رسیدگی و بسته شد.
ارسالهای توصیه شده