رفتن به مطلب

M].shayonjr abuse].

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

نام کاربری کسی که شکایت دارد: .LeOnArDo.

نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: M].shayonjr].

نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :-------

مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:1300

رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود:OWNER

توضیحات:  بیرون در safe zone  حاجی فیروز بود و من اونو kill دادم و جایل میده میگه kill تو safe zone بیرون در حاجی فیروز کشتن پلیر ازاده داخل در جایل داره لطفا رسیدگی شه.

مدرک:

d87314_.jpg

• Like 3
arenagame_samp
ارسال شده در
در 13 دقیقه قبل، .LeOnArDo. گفته است :

نام کاربری کسی که شکایت دارد: .LeOnArDo.

نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: Jr].shayon]

نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :-------

مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:1300

رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود:OWNER

توضیحات:  بیرون در safe zone  حاجی فیروز بود و من اونو kill دادم و جایل میده میگه kill تو safe zone بیرون در حاجی فیروز کشتن پلیر ازاده داخل در جایل داره لطفا رسیدگی شه.

مدرک:

d87314_.jpg

الکی با گوشی عکس نگیر عکس کامل بده کیل لیست معلومه و تازه چرا بالاتر که نشون میده من عیدی گرفتم بعد کیل دادی تو عکس نیس من مدرک نگرفتم ولی این عکسی که دادی خودش ضایع اس داری ماسمالی میکنی و درسته عکس نگرفتم ولی شاهد دارم هلپر  @.[M].Winston اون لحظه بود و دید و تازه این عکس قبول نمیشه چرا زمانش معلوم نیست چرا بقیه چت ها نیومده چرا کیل لیست نیومده الکی واسه ماسمالی کردن از خودت عکس نزار عکس رو با f8 باید بزاری نه این عکس که هیچیش معلوم نیس

ارسال شده در

سلام من همه ی شکایت هامو اینطوری میزارم و کسی هم تاحالا چیزی نگفته بهم و زمان و کیل لیستو بقیه چت ها ربطی به این شکایت من نداره.

چرا دارین اینقدر دروغ میگین اصلا من وقتی شما رو کشتم بیرون حاجی فیروز بود و اصلا من داخل شما رو نکشتم حالا چون اسکرین شات نگرفتین نمیخواد شایعه سازی کنید.

و اینکه اون شاهد که گفتین دوست صمیمیتون هست و معلومه که شاهد شما میشه در این مورد شکی نیست و شما انرنک خواهید شد با تشکر از تیم خوب ارنا گیم.

• Like 2
ارسال شده در
در 1 ساعت قبل، .LeOnArDo. گفته است :

سلام من همه ی شکایت هامو اینطوری میزارم و کسی هم تاحالا چیزی نگفته بهم و زمان و کیل لیستو بقیه چت ها ربطی به این شکایت من نداره.

چرا دارین اینقدر دروغ میگین اصلا من وقتی شما رو کشتم بیرون حاجی فیروز بود و اصلا من داخل شما رو نکشتم حالا چون اسکرین شات نگرفتین نمیخواد شایعه سازی کنید.

و اینکه اون شاهد که گفتین دوست صمیمیتون هست و معلومه که شاهد شما میشه در این مورد شکی نیست و شما انرنک خواهید شد با تشکر از تیم خوب ارنا گیم.

فک کردی چون اونری خریدی شاخ شدی الان؟ 

منم اونرم ولی دلیل نمیشه چون رنک دارم هرچی دروغ بگم همه باور کنن تو داخله زون من رو زدی الکی جو سازی نکن از عکست 20 تا صوتی میشه در اورد چرا f8 نزدی که مث ادم عکس بگیری الکی جو سازی نکن و تو سایت هم با من کل کل نکن چون خودت میدونی من تا فردا صبح میشینم باهات کل میکنم

ارسال شده در

اقا یعنی چی حرفتون بی معنی هست چون اونری خریدی شاخ شدی الان لطفا برید یکم حرف زدن یاد بگیرید من دروغی برای گفتن ندارم شما من قبل اینکه برم توی زون پشت در شمارو زدم و شما هم پشت در بودین و اصلا  داخل زونه حساب نمیشه نمیخواد برای یه انرنک شدن هم اینقدر به خودتون فشار بیارید دلم هم میخواست f8 نزنم اینجوری عکس بگیرم به شما هیچ ربطی نداره من دیگه هیچ حرفی ندارم هر چقدر هم دوست داری نقل قول کن ور ور کن ادمین ها به این موضوع پیگیری خواهند کرد من حرف دیگه ای ندارم

• Like 1
ارسال شده در
در 6 دقیقه قبل، .LeOnArDo. گفته است :

اقا یعنی چی حرفتون بی معنی هست چون اونری خریدی شاخ شدی الان لطفا برید یکم حرف زدن یاد بگیرید من دروغی برای گفتن ندارم شما من قبل اینکه برم توی زون پشت در شمارو زدم و شما هم پشت در بودین و اصلا  داخل زونه حساب نمیشه نمیخواد برای یه انرنک شدن هم اینقدر به خودتون فشار بیارید دلم هم میخواست f8 نزنم اینجوری عکس بگیرم به شما هیچ ربطی نداره من دیگه هیچ حرفی ندارم هر چقدر هم دوست داری نقل قول کن ور ور کن ادمین ها به این موضوع پیگیری خواهند کرد من حرف دیگه ای ندارم

خب اگه راست میگی یه بار با هادی میریم دقیقا اونجایی که من رو زدی میبینیم خودش چی میگه 

ارسال شده در
در 12 دقیقه قبل، .[M].shyonjr گفته است :

خب اگه راست میگی یه بار با هادی میریم دقیقا اونجایی که من رو زدی میبینیم خودش چی میگه 

من نمیام اونجا گفتم پشت در دیگه معلومه کجا میشه اونقدر هم چسبیده به در نبود فاصله داشت میخواستین خودتون اسکرین شات بگیرید مدرک داشته باشین بعد من رو جایل بدین بدون مدرک جایل بدین همین میشه

• Like 1
ارسال شده در

درود شکایت شما رد شد !

مدارک شکایت واضح نیست با استفاده از F8 عکس سپس در سایت Uupload آپلود کنید قرار بدید تا رسیدگی شود.

ممنون از شکایت شما !

موفق باشید

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...