Arash_0012 ارسال شده در 4 فروردین، 1399 ارسال شده در 4 فروردین، 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد: Arash_0012 نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: boufarsi نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : _ مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: كمتر از 20 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: _ مدارک شکایت: توضیحات: سلام به كاركنان سرور ارناگيم.من رفتم كه از حاجي فيروز عيدي بگيرم كه بازيكن boufarsi با اسلحه من را كشت و همانطور كه در عكس معلومه من در safe zone حاجي فيروز بودم. لطفا رسيدگي شود.ممنون
Arash_0012 ارسال شده در 4 فروردین، 1399 سازنده ارسال شده در 4 فروردین، 1399 من عكس گرفتم ولي هركار ميكنم نميتونم بزارم.اگه ميدونيد بهم بگيد
Shyon ارسال شده در 4 فروردین، 1399 ارسال شده در 4 فروردین، 1399 در 13 دقیقه قبل، Arash_0012 گفته است : من عكس گرفتم ولي هركار ميكنم نميتونم بزارم.اگه ميدونيد بهم بگيد باید اول از یک سایت مثل uupload عکس رو انتخاب و اپلود کنید سپس در بخشه (افزودن تصویر از سایت) لینک اپلود شده عکس رو قرار بدین و عکس وارد میشه و فرستاده میشه بدرود 2
HaDi ارسال شده در 4 فروردین، 1399 ارسال شده در 4 فروردین، 1399 درود ممنون از شکایت شما ! مدرک شما صحیح است ! پلیر خاطی به مدت 5 دقیقه زندانی شد ! موفق باشید
ارسالهای توصیه شده