Rager ارسال شده در 8 فروردین، 1399 ارسال شده در 8 فروردین، 1399 نام کسی که شکایت دارد : 990Mنام شاهدان در صورت وجود : pooya_1 . amir khatar . LeOnArDo نام کسی که از او شکایت دارد : AmiRموضوع : سلام به مدیران محترم سایت و گیم آقای AmiR در ts بدون داشتن رنک در گیم رنک ادمینی دارن که حتی من با اینکه در گیم رنک ادمینی دارم در ts ندارم . درخواست انرنک ایشون رو دارم و اینکه ایشون در ts روی LeOnArDo ابیوز هم میکنن که خوده ایشون هم شکایت دارند. 1
[pG]RealLeo ارسال شده در 8 فروردین، 1399 ارسال شده در 8 فروردین، 1399 سلام بله ایشون من رو الکی در چنل خودشون میبرن و حرف های ناخوشایند میزنند لطفا رسیدگی کنید و رنک ادمینی ts رو از ایشون بگیرید. 4
Only ارسال شده در 8 فروردین، 1399 ارسال شده در 8 فروردین، 1399 من با آقای 990M یا همون عرفان موافقم این آقا یعنی AmiR وقت هایی که تعداد کمی پلیر در سرور تیم اسپیک هستن مارو الکی move میده وقتی داریم شخصی حرف میزنیم به چنهله ما میاد و باعث آزار ما میشود ما از ایشون ناراضی هستیم و وقتی که ایشون توی سرور آرنا ادمین نیست چرا باید توی تیم اسپیک ادمین باشد که برای هر ادمینی در تیم اسپیک باید در بازی owner خریدما از این موضوع ناراحت هستیم لطفا یک ادمین بالاتر برای ما توضیح دهد که چرا ایشون باید در تیم اسپیک ادمین باشد با اینکه ایشون اصلا هیچ رنکی در بازی ندارد لطفا رسیدگی شود.درخواست unrank ممنون از رسیدگی.توضیح: وقتی که هرکی از راه میرسنو ادمین میکنن همین میشه. لطفا توسط MaMaDNighT برسی شود 1
Demeter ارسال شده در 8 فروردین، 1399 ارسال شده در 8 فروردین، 1399 با سلام من اون موقع در تی اس حضور داشتم.اصل موضوع اینه که پلیر leonardo داشت توی سرور ابیوز میکرد و ابیوزش در شکایت من واضحه. ایشون 2 دفعه موو شد که بهش اخطار داده بشه که ابیوز نکنه که ازش شکایت نشه و حرف ناخوشایند برای ایشون این بود که بهش گفته شد داره ابیور میکنه که ایشون حتی جواب مارو نداد. کس دیگه ای موو نشده بود.و پلیر amir_khatar زمانی که دارید شخصی صحبت میکنید لطفا برای خودتون چنل بسازید و رمز بگزارید شاید کسی هدف اذیت کردن شمارو نداشته باشه و وارد چنل بشه چون چنل samp channel II پابلیکه و هرکسی اجازه ورود داره. خواهشمندم چون با پلیر m990 دوستین برای رسیدن به هدفتون دست به دروغگویی نزنین و جو سازی نکنین برای فریب دادن ناظر.
Rager ارسال شده در 8 فروردین، 1399 سازنده ارسال شده در 8 فروردین، 1399 در ۱ ساعت قبل، .[M].Oxin گفته است : با سلام من اون موقع در تی اس حضور داشتم. اصل موضوع اینه که پلیر leonardo داشت توی سرور ابیوز میکرد و ابیوزش در شکایت من واضحه. ایشون 2 دفعه موو شد که بهش اخطار داده بشه که ابیوز نکنه که ازش شکایت نشه و حرف ناخوشایند برای ایشون این بود که بهش گفته شد داره ابیور میکنه که ایشون حتی جواب مارو نداد. کس دیگه ای موو نشده بود.و پلیر amir_khatar زمانی که دارید شخصی صحبت میکنید لطفا برای خودتون چنل بسازید و رمز بگزارید شاید کسی هدف اذیت کردن شمارو نداشته باشه و وارد چنل بشه چون چنل samp channel II پابلیکه و هرکسی اجازه ورود داره. خواهشمندم چون با پلیر m990 دوستین برای رسیدن به هدفتون دست به دروغگویی نزنین و جو سازی نکنین برای فریب دادن ناظر. با سلام آقای oxin شما خودتون هم هم دسته آقای AmiR بودید و هستید . و 2 leonardo ابیوز کردن؟ بزار سایت حالش ببر . :/ اخطار یعنی چی؟ اصلا شما و آقای AmiR کی باشین که بخواین به ایشون اخطار بدین؟ و اینکه شما حدف اذیت کردن داشتید و وقتی وارده چنل شدید اولین حرفی که زدیت این بود که : خوب فشار خوردی؟ این رو به amir_khatar گفتی و فقط من اونجا نبودم . و اینکه شما حق نداری به من و یا حتی amir_khatr تحمت دروغگویی بزنی . و اینکه چون با آقای AmiR دوست هستی دخالت نکن لطفا . حرف رو هم الکی نپیچون. AmiR ابیوز کرده و به مجازاتشم میرسه . لطفا فقط MaMadNiGhT و Emet رسیدگی کنن نه کسه دیگه ایی.
Shyon ارسال شده در 8 فروردین، 1399 ارسال شده در 8 فروردین، 1399 در سایت جو سازی و دعوا و هرگونه ایجاده کل ممنوع و در صورت تکرار شدن مکرر باعت محرومیت شما از سایت میشه موفق باشید
[pG]RealLeo ارسال شده در 8 فروردین، 1399 ارسال شده در 8 فروردین، 1399 در 55 دقیقه قبل، .[M].shyonjr گفته است : در سایت جو سازی و دعوا و هرگونه ایجاده کل ممنوع و در صورت تکرار شدن مکرر باعت محرومیت شما از سایت میشه موفق باشید این شکایت به شما مربوط نیست لطفا دخالت نکنید 3
MrHeSaM ارسال شده در 8 فروردین، 1399 ارسال شده در 8 فروردین، 1399 @SaMueL به این موضوع به صورت جدی رسیدگی کنید! شخص خاطی باید جریمه شود!
HaDi ارسال شده در 8 فروردین، 1399 ارسال شده در 8 فروردین، 1399 درود ! طبق صحبت با پلیر AmiR موو ایشان نادرست بوده یک اخطار گرفت ! در صورت تکرار رنک تی اس ایشان گرفته خواهد شد ! همچنین اگر ابیوزی صورت میگیرد با مدرک کافی و محکم شکایت کنید. موفق باشید
ارسالهای توصیه شده