Demeter ارسال شده در 8 فروردین، 1399 ارسال شده در 8 فروردین، 1399 شاکی: M].Oxin]. کسی که از او شکایت دارم: .LEONARDO. لول: حدودا 2000 M].AMIR]. رنک: Owner توضیحات: با سلام خدمت تمام عوامل محترم سایت ارنا گیم. همانطور که در فیلم معلومه من ایشونو کشتم و ایشون بعد چند ثانیه دوباره در زون حضور داشت.اگرد به مپ دقت کنید کاملا مشخصه که ایشون خودش رو رو پلیر M].AMIR]. گوتو میکنه و شروع میکنه به درگیری. [ممنون از زحمات شما مدیران گرامی]مدارک: http://uupload.ir/view/cb4z_abuse.mp4/
[pG]RealLeo ارسال شده در 8 فروردین، 1399 ارسال شده در 8 فروردین، 1399 با سلام خیر دوست عزیز من هیچکسی رو گوتو نکردم این tp f هستش که اشتباهی دوباره زدم این cmd رو اگر راست میگین amir رو گوتو میکردم ss بدید که من اینکارو میکردم 3
Rager ارسال شده در 8 فروردین، 1399 ارسال شده در 8 فروردین، 1399 در 6 دقیقه قبل، .LeOnArDo. گفته است : با سلام خیر دوست عزیز من هیچکسی رو گوتو نکردم این tp f هستش که اشتباهی دوباره زدم این cmd رو اگر راست میگین amir رو گوتو میکردم ss بدید که من اینکارو میکردم این ها چون هنوز cmd هارو نمیدونن الکی تحمت میزنن ? ت نگران نباش بزرگ میشن یادشون میره XD
[pG]RealLeo ارسال شده در 8 فروردین، 1399 ارسال شده در 8 فروردین، 1399 فعلا که شما دارین دنبال هر راهی میگردی برای انرنک من اینقدر فشار نخورید XDDD Oxin و amir عزیز 2 1
[pG]RealLeo ارسال شده در 8 فروردین، 1399 ارسال شده در 8 فروردین، 1399 در 8 دقیقه قبل، ._990[M]_. گفته است : این ها چون هنوز cmd هارو نمیدونن الکی تحمت میزنن ? ت نگران نباش بزرگ میشن یادشون میره XD دقیقا XDDD 3
Shyon ارسال شده در 8 فروردین، 1399 ارسال شده در 8 فروردین، 1399 در 1 ساعت قبل، .LeOnArDo. گفته است : با سلام خیر دوست عزیز من هیچکسی رو گوتو نکردم این tp f هستش که اشتباهی دوباره زدم این cmd رو اگر راست میگین amir رو گوتو میکردم ss بدید که من اینکارو میکردم عزیزم خودت داری اعتراف میکنی به ابیوزت tp f وقتی زون بگیر شده غیر مجازه ? قبلا هم بخاطر اینکارت انرنک شدی باز tp f میدی با زون بگیر؟؟؟!!! بعد وقتی قوانین رو نخوندین تو فوروم جو سازی نکنید فحاشی هم نکنید (فشاری شدن) هم جو سازی و فحاشی حساب میشه موفق باشید
[pG]RealLeo ارسال شده در 8 فروردین، 1399 ارسال شده در 8 فروردین، 1399 در ۱ ساعت قبل، .[M].shyonjr گفته است : عزیزم خودت داری اعتراف میکنی به ابیوزت tp f وقتی زون بگیر شده غیر مجازه ? قبلا هم بخاطر اینکارت انرنک شدی باز tp f میدی با زون بگیر؟؟؟!!! بعد وقتی قوانین رو نخوندین تو فوروم جو سازی نکنید فحاشی هم نکنید (فشاری شدن) هم جو سازی و فحاشی حساب میشه موفق باشید من چند بار باید به شما بگم این موضوع ها به شما مربوط نیست؟ حالا نمیخواد با این کارهات قهرمان بازی در بیاری بشین بازیتو بکن موضوع هایی هم که بهت مربوط نیست دخالتتتت نکن 1
HaDi ارسال شده در 8 فروردین، 1399 ارسال شده در 8 فروردین، 1399 درود ! مدرک شما صحیح است. اونر خاطی به دلیل استفاده از سی ام دی /TP F یک اخطار دریافت کرد درصورت تکرار آنرنک خواهد شد. موفق باشید
ارسالهای توصیه شده