[J]acK.[D]oW ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1398 با سلام من امروز داشتم با استفاده از مواد اولیه قطعه اسلحه میساختم بار اول همه چی درست بود و تعدادشون به 1395 تا رسید بار دوم و سوم وقتی مواد اولیه میخریدم و به چک پوینت میرفتم میگفت شما مواد اولیه ندارید تهیه کنید بار چهارم همین کارو کردم و بعد از رسیدن به چک پوینت ده قطعه گرقتم . بعد از اون تعداد قطعه هام از 1395 به 10 کاهش یافت . دو بار به خدوم آرمور فروختم که قطعه هام تموم شد و الان 0 شده . من خواستار برگشت قطعه هام و رفع این باگ هستم .
__DaRe....MiRiZe__ ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1398 در 5 ساعت قبل، JackDow گفته است : با سلام من امروز داشتم با استفاده از مواد اولیه قطعه اسلحه میساختم بار اول همه چی درست بود و تعدادشون به 1395 تا رسید بار دوم و سوم وقتی مواد اولیه میخریدم و به چک پوینت میرفتم میگفت شما مواد اولیه ندارید تهیه کنید بار چهارم همین کارو کردم و بعد از رسیدن به چک پوینت ده قطعه گرقتم . بعد از اون تعداد قطعه هام از 1395 به 10 کاهش یافت . دو بار به خدوم آرمور فروختم که قطعه هام تموم شد و الان 0 شده . من خواستار برگشت قطعه هام و رفع این باگ هستم . ماله منم اینجوری شده قطعه اسلحه جمع کردم تا 100 تا چک نکردم وقتی نگاه کردم قطعه هام 10 تا بود شده بود -90
[J]acK.[D]oW ارسال شده در 24 اردیبهشت، 1398 سازنده ارسال شده در 24 اردیبهشت، 1398 من چیتی ندارم علت abuse بود
[TF].Mafia ارسال شده در 24 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 1398 خوب خوبه که قبول داری abuse کردی
MrHeSaM ارسال شده در 1 خرداد، 1398 ارسال شده در 1 خرداد، 1398 باسلام. جمع کردن قطعه اسلحه با Abuse Cheat یا هر روش دیگری که موجب جمع شدن سریع تر شود غیر مجاز بوده و موجب ازبین رفتن قطعات اسلحه ی فرد میشود
ارسالهای توصیه شده