vayking ارسال شده در 10 فروردین، 1399 ارسال شده در 10 فروردین، 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد:[ali]Vayking نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد:[f]michael نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : ProGamer18 مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: 101 new رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: Admin مدارک شکایت: http://uupload.ir/files/v1g1_sa-mp-973.png توضیحات: تو بانک!
[PD][KiNG][ALi] ارسال شده در 10 فروردین، 1399 ارسال شده در 10 فروردین، 1399 مدیر سرور خداییش من حرفی ندارم مدرکو ببینید به روباه میگن شاهدت کیه میگه دمم??
vayking ارسال شده در 10 فروردین، 1399 سازنده ارسال شده در 10 فروردین، 1399 در 1 دقیقه قبل، [KiNG][ALi] گفته است : مدیر سرور خداییش من حرفی ندارم مدرکو ببینید به روباه میگن شاهدت کیه میگه دمم?? عه داداش ببخشید اسمو اشتب دیدم
[PD][KiNG][ALi] ارسال شده در 10 فروردین، 1399 ارسال شده در 10 فروردین، 1399 خوب حالا میریم سر مورد دوم شما فرض کن دمه در بانک همین میای تو بر حسب اتفاق میبینی روبروت cmd gun زده شما دستت سریع میره رو دکمه prtsc و اسکرین میگیری تا بفرستی سایت و یه بنده خدایی که حالا اشتباهی این کار ازش سر زده رو cmd gun رو بگیری الانم دارید تو عکس میبینید بنده خدا جلو در بانک خبر نداره کسی اومده تو cmd gun زده
MrNoOne ارسال شده در 10 فروردین، 1399 ارسال شده در 10 فروردین، 1399 با سلام اگر مدرک واضح تری دارید لطفا بزارید من در این عکس چیزی نمیبینم. 8 ساعت مهلت دارید.
ارسالهای توصیه شده