رفتن به مطلب
arenagame_nimbaha
[PD]SpiriT

BB All <3

پست های پیشنهاد شده

سلام ! فکر کنم این دیگه اخرین روز پلی دادن من بود

اولین باری که اومدم سرور ارناگیم با دوستان بسیار خوبم که همیشه جاشون تو قلبمه ولی الان نیستن مثل @saleh[051] و @HaZarD اشنا شودم وخیلیا دیگه که زیادن 

بعد از 1سال دوستان جدیدی مثل @_Storm و Arash Fesharbaz و .... دیگه که نامشون یادم نیست

از دوستانی که الان واقعا جاشون خالیه مثله .TonY. و MrUltra و Amir.Ryder  و .ArnoLD. و کسایی که نامشون یادم نیست !

و اخر باید تشکر فراوان از مدیران سخت کوش سرور مثله Hesam , MohammadReza , SaMueL که واقعا سروری شاد برای من و بقیه پلیرا درست کردن

خوبی بدی بود حلالم کنید شمارو به خدای بزرگ میسپارم

خدا نگهدار !

• Like 3
  • Sad 2

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arenagame_samp

سلام داداش گلم تو بهترین لیدر کلن بودی واقعا دمت گرم خیلی ناراحتم که داری همیشه بیادتم داداش???❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

• Like 2

لینک به ارسال
در 10 دقیقه قبل، ._.SpiRiT._. گفته است :

سلام ! فکر کنم این دیگه اخرین روز پلی دادن من بود

اولین باری که اومدم سرور ارناگیم با دوستان بسیار خوبم که همیشه جاشون تو قلبمه ولی الان نیستن مثل @saleh[051] و @HaZarD اشنا شودم وخیلیا دیگه که زیادن 

بعد از 1سال دوستان جدیدی مثل @_Storm و Arash Fesharbaz و .... دیگه که نامشون یادم نیست

از دوستانی که الان واقعا جاشون خالیه مثله .TonY. و MrUltra و Amir.Ryder  و .ArnoLD. و کسایی که نامشون یادم نیست !

و اخر باید تشکر فراوان از مدیران سخت کوش سرور مثله Hesam , MohammadReza , SaMueL که واقعا سروری شاد برای من و بقیه پلیرا درست کردن

خوبی بدی بود حلالم کنید شمارو به خدای بزرگ میسپارم

خدا نگهدار !

موفق باشی داداش

همیشه یه یادم میمونی ?

• Like 1

لینک به ارسال

در 11 دقیقه قبل، .[M].KasraGameR گفته است :

موفق باشی داداش

همیشه یه یادم میمونی ?

فداتم مشتی ❤️

لینک به ارسال
در 14 دقیقه قبل، .LeOnArDo. گفته است :

سلام داداش گلم تو بهترین لیدر کلن بودی واقعا دمت گرم خیلی ناراحتم که داری همیشه بیادتم داداش???❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

ممنونم داداش ❤️

لینک به ارسال

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری

• اضافه کردن...