.SniPeR. ارسال شده در 13 فروردین، 1399 ارسال شده در 13 فروردین، 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد:sniper نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:.[m].phonix نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : admin مدارک شکایت: http://s10.picofile.com/file/8392752518/gta_sa_2020_04_01_04_47_46_906_Momentphonix.jpg توضیحات: بنده هم کلنیشو cuf کردم داشتم میبردم که jail شدم غیر از muteو mention helper هرچی cmd داشتن استفاده کردن فقط بن نکردن و ... فقط دلیل بیارید چرا بعد از cuf با cmd زندانی کردید منتظر مدرک هستم.
[pG]KaTaYouN ارسال شده در 13 فروردین، 1399 ارسال شده در 13 فروردین، 1399 بله من ایشون رو jail دادم چون داشتن با پلیر fery. Black همکاری میکردن و من و AMIR وOXIN را میزدن 2 نفری باهم رفتن در بانک و با هم همکاری میکردن و مارو میزدن من ایشون را جیل دادم ب این دلیل اگه برا میوت هم که کردن میگین اشتباهه ایشون هیچ اسکرین از میوت نداده چون کل کرده بود و بنده اسکرین هایه ایشون رو دارم ک کل کرده ایشون در موقعه که ازش پرسیدم با فری چرا همکاری کردی ایشون برگشت ب من گفت ک هم کنیم رو باید کاف کنم نه پس باید وقتی پلیسی و هم کلنیت دزده بری باهاش همکاری کنی اگه اینجوریه من و چند تا پلیس میشیم هم کلنیامونم دزد میریزیم سره پلیرا این درسته؟
.SniPeR. ارسال شده در 13 فروردین، 1399 سازنده ارسال شده در 13 فروردین، 1399 در 2 دقیقه قبل، .[M].PhOnIx گفته است : بله من ایشون رو jail دادم چون داشتن با پلیر fery. Black همکاری میکردن و من و AMIR وOXIN را میزدن 2 نفری باهم رفتن در بانک و با هم همکاری میکردن و مارو میزدن من ایشون را جیل دادم ب این دلیل اگه برا میوت هم که کردن میگین اشتباهه ایشون هیچ اسکرین از میوت نداده چون کل کرده بود و بنده اسکرین هایه ایشون رو دارم ک کل کرده ایشون در موقعه که ازش پرسیدم با فری چرا همکاری کردی ایشون برگشت ب من گفت ک هم کنیم رو باید کاف کنم نه پس باید وقتی پلیسی و هم کلنیت دزده بری باهاش همکاری کنی اگه اینجوریه من و چند تا پلیس میشیم هم کلنیامونم دزد میریزیم سره پلیرا این درسته؟ دوست عزیز داستان بافی نکن مدرک بزار
[pG]KaTaYouN ارسال شده در 13 فروردین، 1399 ارسال شده در 13 فروردین، 1399 یعنی الان شما میگی که این حرفایی که زدم دروغه؟ اینو ب من بگو چون؟ دروغ گویی هم میدونی ک جرمش چیه؟ الان من دارم دروغ میگم یا نه؟ اینو بهم بگو بعده حرفت مدرکارو میزارم
[pG]KaTaYouN ارسال شده در 13 فروردین، 1399 ارسال شده در 13 فروردین، 1399 @.[M].iNFiNiTY رسیدگی کنید لطفا
[pG]KaTaYouN ارسال شده در 13 فروردین، 1399 ارسال شده در 13 فروردین، 1399 آقایه @SniPeR لطفا جواب من رو بدید من دروغ گفتم یا راست؟
.SniPeR. ارسال شده در 13 فروردین، 1399 سازنده ارسال شده در 13 فروردین، 1399 بنده کاری به داستان شما ندارم و نخوندم اگه مدرک دارید بزارید.
[pG]KaTaYouN ارسال شده در 13 فروردین، 1399 ارسال شده در 13 فروردین، 1399 جوابه من این نیست بگین دروغ میگم یا نه همین؟
[pG]KaTaYouN ارسال شده در 13 فروردین، 1399 ارسال شده در 13 فروردین، 1399 در 3 دقیقه قبل، SniPeR گفته است : بنده کاری به داستان شما ندارم و نخوندم اگه مدرک دارید بزارید. هر جوابی بدین من بعدش مدرک ها رو میگذارم
.SniPeR. ارسال شده در 13 فروردین، 1399 سازنده ارسال شده در 13 فروردین، 1399 شما نمیتونید هرکسی رو خواستید در سرور کیک بن یا جیل یا ... کنید بدون مدرک.
[pG]KaTaYouN ارسال شده در 13 فروردین، 1399 ارسال شده در 13 فروردین، 1399 بنده مدرک دارم منتظره جوابه شما هستم من دروغ میگویم یا نه؟
.SniPeR. ارسال شده در 13 فروردین، 1399 سازنده ارسال شده در 13 فروردین، 1399 در 1 دقیقه قبل، .[M].PhOnIx گفته است : هر جوابی بدین من بعدش مدرک ها رو میگذارم بنده مدرک گذاشتم بالا شما الان باید در 1 دقیقه قبل، .[M].PhOnIx گفته است : بنده مدرک دارم منتظره جوابه شما هستم من دروغ میگویم یا نه؟ بنده کاری به دروغ گو بودن شما ندارم اگه مدرک دارید بزارید تا بنده هم مدرک بزارم. ندارید انرنک.
[pG]KaTaYouN ارسال شده در 13 فروردین، 1399 ارسال شده در 13 فروردین، 1399 در ظمن ب دور از مدرک 2 نفر در آنجا بودن ک با چشم خودشان دیدن که شما با پلیره fery.black همکاری میکردین
[pG]KaTaYouN ارسال شده در 13 فروردین، 1399 ارسال شده در 13 فروردین، 1399 مدرکو فردا خگخوده شاهدانه د ر صحنه عکس ها رو میگذارند و بنده انرنک نمیشم ولی شما بیشتر جیل میشید
.SniPeR. ارسال شده در 13 فروردین، 1399 سازنده ارسال شده در 13 فروردین، 1399 در صورت نیاز بعد از گذاشتن مدرک شما اگر صحیح بود بنده نیز مدرک خواهم گذاشت تا واضح شود موضوع. بدرود.
[pG]KaTaYouN ارسال شده در 13 فروردین، 1399 ارسال شده در 13 فروردین، 1399 درضمن شما کسی رو کاف نکرده بودید که من شما رو جیل دادم ک ب من اتهام میزنید ک کسی و کاف کرده بودید شما در بانک بودید با فری من شمارو جیل دادم
.[.DaRkKniGht.]. ارسال شده در 13 فروردین، 1399 ارسال شده در 13 فروردین، 1399 لطفا در جایی دیگر به کل کل تون ادامه بدید دوستان نسبتا عزیز 1
Noah ارسال شده در 13 فروردین، 1399 ارسال شده در 13 فروردین، 1399 در 15 ساعت قبل، SniPeR گفته است : در صورت نیاز بعد از گذاشتن مدرک شما اگر صحیح بود بنده نیز مدرک خواهم گذاشت تا واضح شود موضوع. بدرود. مدرک نداره داره بلوف میزنه.
ارسالهای توصیه شده