[PD][KiNG][ALi] 4 ارسال شده در 14 فروردین 1399 عرض سلام خدمت مدیران سرور بنده قبلا تو سرور یه اکانت داشتم اسمشو یادم رفته بود یه اک دیگه ساختم و با اون بازی کردم امروز گشتم اسمشو پیدا کردم میخواستم اگه میشه این اکانتی که میفرستم رو اسکینش و اسکور و قطعه رو ست کنید اکانت دیگم مشخصات اکانتی که درخواست ست شدنش را دارم: نام اکانت برای ست کردن sts:[KiNG][ALi] به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[PD][KiNG][ALi] 4 ارسال شده در 15 فروردین 1399 . به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Shyon 81 ارسال شده در 15 فروردین 1399 این اکانت که هیچی توش نداره 300 k پول 400 قطعه اینا چیزی هست مگه مدیرا انقد بیکار نسیتن که بخاطر هیچی بخوان نیم ساعت cmd بزنن که ? تازه الکی دروغ نگو اون پایین نوشته کینگ علی در حاله دزدی پس کی تو این اکانت بوده اون لحظه و اس اس گرفته؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AB]fbTKnT 12 ارسال شده در 15 فروردین 1399 ای نا قولا راست میگه xD به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.[.DaRkKniGht.]. 225 ارسال شده در 15 فروردین 1399 با اکانت کینگ علی وارد شده بوده داشته دزدی میکرده و اینا که یادش اومده اسم اکانتشو :| خیال پردازیم خوبه ها ? 2k اسکور این رو هم ببین ? به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[PD][KiNG][ALi] 4 ارسال شده در 15 فروردین 1399 اکانت مال من و نیاز به اثبات ندارم اکانت پونصد قطعه و دو هزار اسکور داره و اسکین باگ شمارمم توش سیوه به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Shyon 81 ارسال شده در 15 فروردین 1399 خب دیگه لازم نیست ازت فیلم چیت بگیرم تا هر سری بخوام به ملت ثابت کنم تو چیتری تو خودت با نشون دادن اینکه تو ap بودی کارم رو اسون کردی ممنون ? به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
HaDi 266 ارسال شده در 15 فروردین 1399 درود ! این امکان وجود ندارد ! همینطور کاربر @.[M].SweeT در انجمن کل کل نکنید موجب بن شدن اکانت شما میشود ! موفق باشید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر