DorSa 0 ارسال شده در 19 فروردین 1399 سلام چرا من بن شدم؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AB]fbTKnT 12 ارسال شده در 19 فروردین 1399 طبق فرم شکایت کنید با تشکر مودم رو خاموش و روشن کنید و وارد سرور با اکانتی که بن شده اید وارد شوید و دلیل بن شما نوشته شده است پلیر عزیز و برای ساخت اکانت جدید مودم رو باز خاموش روشن کنید و با اسم جدید وارد سرور شوید و اکانت بسازید. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
DorSa 0 ارسال شده در 19 فروردین 1399 در 10 دقیقه قبل، DrZedous گفته است : طبق فرم شکایت کنید با تشکر مودم رو خاموش و روشن کنید و وارد سرور با اکانتی که بن شده اید وارد شوید و دلیل بن شما نوشته شده است پلیر عزیز و برای ساخت اکانت جدید مودم رو باز خاموش روشن کنید و با اسم جدید وارد سرور شوید و اکانت بسازید. در 10 دقیقه قبل، DrZedous گفته است : طبق فرم شکایت کنید با تشکر مودم رو خاموش و روشن کنید و وارد سرور با اکانتی که بن شده اید وارد شوید و دلیل بن شما نوشته شده است پلیر عزیز و برای ساخت اکانت جدید مودم رو باز خاموش روشن کنید و با اسم جدید وارد سرور شوید و اکانت بسازید. میرم داخل سرور اما مینویسه You banned from this server همه جور هم امتحان کردم اما بازم همینو مینویسه چرا به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Arash_0012 4 ارسال شده در 19 فروردین 1399 سلام با فرم شکایت کن اینجوری کسی برسی نمیکنه 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
DorSa 0 ارسال شده در 19 فروردین 1399 طبق چه فرمی؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
$MORI$ 2 ارسال شده در 19 فروردین 1399 در 6 ساعت قبل، Arash_0012 گفته است : سلام با فرم شکایت کن اینجوری کسی برسی نمیکنه ارششششششششششششششششششششششش کجایی |: به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AB]fbTKnT 12 ارسال شده در 19 فروردین 1399 در 8 ساعت قبل، DorSa گفته است : میرم داخل سرور اما مینویسه You banned from this server همه جور هم امتحان کردم اما بازم همینو مینویسه چرا چند وقت این جوری؟ برای خودم هم پیش اومده اولش لگ میشم بعدش کیک میده و همینی که گفتید مینویسه و بعد از چندین ساعت دوباره وارد شدم و بن نبودم و دوباره پلی دادم. موفق باشید انشاءالله مشکلتون حل میشه به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AB]fbTKnT 12 ارسال شده در 19 فروردین 1399 در 7 ساعت قبل، DorSa گفته است : طبق چه فرمی؟ اینم فرم شکایت : نام کسی که شکایت دارد : ----- نام کسی / کسانی که از انها شکایت دارم : ----- مدارک : ---- شاهد / شاهدان (در صورت وجود) : ----- توضیحات :-------------- موفق باشید. ? به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Arash_0012 4 ارسال شده در 19 فروردین 1399 در 2 ساعت قبل، $MORI$ گفته است : ارششششششششششششششششششششششش کجایی |: :》 mori bia discord bet migam :》 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AB]fbTKnT 12 ارسال شده در 20 فروردین 1399 در 22 ساعت قبل، Arash_0012 گفته است : :》 mori bia discord bet migam :》 اقای ارش اینجا جای بحث کردن نیست این خانوم کمک خواست بهش گفتم لطفا داخل خود سرور با دوستتون هماهنگ کنید که باید discore یا با هم حرف بزنید. البته این موضوع به من مربوت نیست ولی من حرف خودم رو گفتم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
$MORI$ 2 ارسال شده در 20 فروردین 1399 در 1 ساعت قبل، DrZedous گفته است : اقای ارش اینجا جای بحث کردن نیست این خانوم کمک خواست بهش گفتم لطفا داخل خود سرور با دوستتون هماهنگ کنید که باید discore یا با هم حرف بزنید. البته این موضوع به من مربوت نیست ولی من حرف خودم رو گفتم اقای drzeus شما مگه پیگیر سرورید؟|: به شما ربطی نداره |: خود مدیر کل یا بقیه میگن پس الکی حرف نزنید |: به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
HaDi 266 ارسال شده در 20 فروردین 1399 درود. شما تبلیغ کرده اید و برای آنبن میتوانید از پکیج انبن استفاده کنید. Closed به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر