MrNoOne ارسال شده در 24 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد:amir_salar859 نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد:lederArEna نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :puoya_am مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:1338 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود:_ مدارک شکایت: توضیحات:این پلیر پلیس من هم پلیس بودم من رو cpکرد منم ازش عکس گرفتم لطفا تذکر دهید
MrNoOne ارسال شده در 24 اردیبهشت، 1398 سازنده ارسال شده در 24 اردیبهشت، 1398 در هم اکنون، amir_salar859 گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد:amir_salar859 نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد:lederArEna نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :puoya_am مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:1338 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود:_ مدارک شکایت: توضیحات:این پلیر پلیس من هم پلیس بودم من رو cpکرد منم ازش عکس گرفتم لطفا تذکر دهید من زیر ماشین هستم به همین خاطر عکس اینطوری هست
.PouyA_AM. مهمان ارسال شده در 24 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 1398 اره منم با ماشین زیر گرفت و سفید هم بودم
MrHeSaM ارسال شده در 25 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 1398 باسلام. ممنون از گزارش شما. پلیر خاطی جریمه شد!
ارسالهای توصیه شده