AB]fbTKnT 12 ارسال شده در 24 فروردین 1399 نام اکانتی که رویه ان stats میشود : [$] HajAmir[$] نام اکانتی که stats از رویه ان پاک میشود : DrZedous عکس stats اکانت DrZedous : نشد اپلود کنم. توضیحات : ببخشید اگر چیزی اشتباه است چون قبلا همچین پستی باز نکرده بودم و نشد عکس بگیرم ازش فیلم گرفتم , ببخشید این عکس نشد که اپلودش کنم ولی الان خودم /stats رو میگم. : (مکمل : 1455 سکور 48 time player : 28:14 گوریل : 16 پول : 10میل و 500k C4: 1) به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.[.DaRkKniGht.]. 225 ارسال شده در 24 فروردین 1399 در 2 ساعت قبل، DrZedous گفته است : نام اکانتی که رویه ان stats میشود : [$] HajAmir[$] نام اکانتی که stats از رویه ان پاک میشود : DrZedous عکس stats اکانت DrZedous : نشد اپلود کنم. توضیحات : ببخشید اگر چیزی اشتباه است چون قبلا همچین پستی باز نکرده بودم و نشد عکس بگیرم ازش فیلم گرفتم , ببخشید این عکس نشد که اپلودش کنم ولی الان خودم /stats رو میگم. : (مکمل : 1455 سکور 48 time player : 28:14 گوریل : 16 پول : 10میل و 500k C4: 1) فکر نمیکنم Stats ست بشه. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[PD]SpiriT 78 ارسال شده در 24 فروردین 1399 InoOOoOoooO Chewghdr Khoshhale ? Bro Ss StatS Bde Tel Twa Set Sh Zogh NkN ? به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[PD]SpiriT 78 ارسال شده در 24 فروردین 1399 Badm Ki Score 48 Set Mide ? 10Mil Akhe Ch Arzsh Dre Nmousn Jon Mikani ? به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AB]fbTKnT 12 ارسال شده در 24 فروردین 1399 در 2 ساعت قبل، ._.SpiRiT._. گفته است : Badm Ki Score 48 Set Mide ? 10Mil Akhe Ch Arzsh Dre Nmousn Jon Mikani ? من با راب از مغازه ها بدست اوردم برای من 10میل زیاده برای تو که 1،2بیل .ول داری 10میل هیچی نیست ولی برای من همین 10میل خیلی هم زیاده ? به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AB]fbTKnT 12 ارسال شده در 24 فروردین 1399 در 2 ساعت قبل، ._.SpiRiT._. گفته است : Badm Ki Score 48 Set Mide ? 10Mil Akhe Ch Arzsh Dre Nmousn Jon Mikani ? وقتی سکور نداری میری راب از مغازه یه موشت نوب .. میان کیلت میدن سکور منفی میخوری همینه یا وسط راب نوب ها میان کاف میکنن ? به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.StoRm. 35 ارسال شده در 24 فروردین 1399 در 55 دقیقه قبل، DrZedous گفته است : من با راب از مغازه ها بدست اوردم برای من 10میل زیاده برای تو که 1،2بیل .ول داری 10میل هیچی نیست ولی برای من همین 10میل خیلی هم زیاده ? Spirit بنده خدا خودش فقیره /: به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AB]fbTKnT 12 ارسال شده در 24 فروردین 1399 در 1 ساعت قبل، .StoRm. گفته است : Spirit بنده خدا خودش فقیره /: ببخشید ولی میشه حرف اضافی نزنید. لطفا گروه sttaf ارناگیم پیگیری کنید. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AB]fbTKnT 12 ارسال شده در 25 فروردین 1399 کسی از استاف پیگیری نمیکند ? به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
HaDi 266 ارسال شده در 25 فروردین 1399 درود Stats فعلا ست نمیشود. از /jobs برای جمع آوری اسکور و پول استفاده کنید. Closed به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر