MohammadReza 621 ارسال شده در 27 فروردین 1399 با سلام در صورتی که مشکلی برای STATS شما به وجود آمده نام خود را در این تاپیک ارسال کنید و منتظر بمانید. لطفا تنها نام خود را وارد کنید و از توضیحات اضافی پرهیز کنید، ما اکانت شما را بررسی میکنیم و استاتس آن را مجدد ست خواهیم داد. از ارسال اسپم خودداری فرمایید. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[M]aTaDor 2 ارسال شده در 27 فروردین 1399 [Mafia]naviid به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sXr 2 ارسال شده در 27 فروردین 1399 [Mafia].[M]..[N] 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[M]aTaDor 2 ارسال شده در 27 فروردین 1399 در 1 ساعت قبل، MohammadReza گفته است : با سلام در صورتی که مشکلی برای STATS شما به وجود آمده نام خود را در این تاپیک ارسال کنید و منتظر بمانید. لطفا تنها نام خود را وارد کنید و از توضیحات اضافی پرهیز کنید، ما اکانت شما را بررسی میکنیم و استاتس آن را مجدد ست خواهیم داد. از ارسال اسپم خودداری فرمایید. [Mafia]naviid به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MohammadReza 621 ارسال شده در 27 فروردین 1399 دو اکانت بالا اوکی شدند. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.PoiSon. 92 ارسال شده در 28 فروردین 1399 باسلام Account : Villain به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MohammadReza 621 ارسال شده در 28 فروردین 1399 در 6 ساعت قبل، Villain گفته است : باسلام Account : Villain برطرف شد. 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
KenT 0 ارسال شده در 28 فروردین 1399 [pG]LaGGeR به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Xx_Mr.Cj_xX 0 ارسال شده در 28 فروردین 1399 در در 27 فروردین 1399 در 21:22، MohammadReza گفته است : با سلام در صورتی که مشکلی برای STATS شما به وجود آمده نام خود را در این تاپیک ارسال کنید و منتظر بمانید. لطفا تنها نام خود را وارد کنید و از توضیحات اضافی پرهیز کنید، ما اکانت شما را بررسی میکنیم و استاتس آن را مجدد ست خواهیم داد. از ارسال اسپم خودداری فرمایید. با سلام و درود خدمت اقا محمد رضا من اکانتی داشته به نام [.Hi_Bye.] با پول :31میل شدن 8میل یه خونه داخل الاسکا که 200تا طلا قیمت اصلیشه که من از پلیر ry[D]eR خریدم و اسکور هام :189تا بوده و گوریل هام هم :16 تا بوده و بقیه stats رو یادم نمیاد. اگه بخواید عکس از stats ام که پاک شده بدم و عکس از خونه ام بدم. من هم اسم اکانتم رو به Xx_Mr.Cj_xX تغییر دادم. ولی از شما می خوام که چیز هایم رو بهم برگردونید با تشکر و سپاس فراوان به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.[.DaRkKniGht.]. 225 ارسال شده در 29 فروردین 1399 در 6 ساعت قبل، Xx_Mr.Cj_xX گفته است : با سلام و درود خدمت اقا محمد رضا من اکانتی داشته به نام [.Hi_Bye.] با پول :31میل شدن 8میل یه خونه داخل الاسکا که 200تا طلا قیمت اصلیشه که من از پلیر ry[D]eR خریدم و اسکور هام :189تا بوده و گوریل هام هم :16 تا بوده و بقیه stats رو یادم نمیاد. اگه بخواید عکس از stats ام که پاک شده بدم و عکس از خونه ام بدم. من هم اسم اکانتم رو به Xx_Mr.Cj_xX تغییر دادم. ولی از شما می خوام که چیز هایم رو بهم برگردونید با تشکر و سپاس فراوان لطفا تنها نام خود را وارد کنید و از توضیحات اضافی پرهیز کنید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MohammadReza 621 ارسال شده در 29 فروردین 1399 برای دو اکانت بالا مشکلی وجود نداشت و اطلاعاتی حذف نشده است. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.PoiSon. 92 ارسال شده در 29 فروردین 1399 در 18 ساعت قبل، MohammadReza گفته است : برطرف شد. تعداد گوریل هام 89 تا بودند الان 9 عدد شدند ! اگه امکانش هست ، این مورد رو اوکی کنید . باتشکر از زحمات شما به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shayan14 0 ارسال شده در 29 فروردین 1399 سلام.اکانت ریست شده ی من اسمش :shayan14 بوده. من بیش از 60میلیون در بانک. 209scoreطلا ها و سایر stats رو یادم نمیاد. لطفا کمکم کنید تا اکانتو بر گردونم. تقریبا 4 روز پیش بود که ریست شد و من 3 روز تو ساین پیگیرش بودم. 5روز پیش رفتم داخل همش باگ بود ? خودش یه اسکین انتخاب کرد و رفت توی بازی اصلا همه ی پلیر هارو هم به زور بالا میورد. همش هنگ میکرد. تا اینکه فرداش رفتم داخل دیدم پوچ پوچ شدم ? لطفا کمک کنین بهم من خیلی به این سرور علاقه دارم و 1 ماه بازی کردم. لطفا کمکم کنین تا زحماتم به باد نرن. با تشکر از گروه زحمت کش سرور آرنا گیم. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Xx_Mr.Cj_xX 0 ارسال شده در 30 فروردین 1399 در 22 ساعت قبل، MohammadReza گفته است : برای دو اکانت بالا مشکلی وجود نداشت و اطلاعاتی حذف نشده است. ? من وقت گذاشتم برای اکانت خونه با قیمت 50میل خریدم و بعد میبینم نیستش. نزدیک 32میل پول داشتم. همه چیزامو از دست دادم مجبور شدم بخاطرش اسم تغییر بدم ولی اصلا فکر نمیکردم اسمم رو از [.Hi_Bye.] تغییر بدم به چیز دیگه ای من برای این اکانت 2ماه وقت گذاشتم. مگه میشه هیچ اتفاقی نیوفتاده باشه برای اکانتم و. 189سکور هم داشتم ? به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[J]acK.[D]oW 3 ارسال شده در 30 فروردین 1399 JackDow به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
JasonToDD 32 ارسال شده در 30 فروردین 1399 BruceWayne به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MohammadReza 621 ارسال شده در 30 فروردین 1399 در 20 ساعت قبل، shayan14 گفته است : سلام.اکانت ریست شده ی من اسمش :shayan14 بوده. من بیش از 60میلیون در بانک. 209scoreطلا ها و سایر stats رو یادم نمیاد. لطفا کمکم کنید تا اکانتو بر گردونم. تقریبا 4 روز پیش بود که ریست شد و من 3 روز تو ساین پیگیرش بودم. 5روز پیش رفتم داخل همش باگ بود ? خودش یه اسکین انتخاب کرد و رفت توی بازی اصلا همه ی پلیر هارو هم به زور بالا میورد. همش هنگ میکرد. تا اینکه فرداش رفتم داخل دیدم پوچ پوچ شدم ? لطفا کمک کنین بهم من خیلی به این سرور علاقه دارم و 1 ماه بازی کردم. لطفا کمکم کنین تا زحماتم به باد نرن. با تشکر از گروه زحمت کش سرور آرنا گیم. در 11 ساعت قبل، [SnoW] گفته است : بعد ریستارت دیشب فقط پک color chat من غیر فعال شده (حدود 27 روزش مونده بود) [SnoW] در 9 ساعت قبل، Xx_Mr.Cj_xX گفته است : ? من وقت گذاشتم برای اکانت خونه با قیمت 50میل خریدم و بعد میبینم نیستش. نزدیک 32میل پول داشتم. همه چیزامو از دست دادم مجبور شدم بخاطرش اسم تغییر بدم ولی اصلا فکر نمیکردم اسمم رو از [.Hi_Bye.] تغییر بدم به چیز دیگه ای من برای این اکانت 2ماه وقت گذاشتم. مگه میشه هیچ اتفاقی نیوفتاده باشه برای اکانتم و. 189سکور هم داشتم ? در 8 ساعت قبل، (carl_johnson) گفته است : (carl_johnson) در 8 ساعت قبل، JackDow گفته است : JackDow در 7 ساعت قبل، BruceWayne گفته است : BruceWayne اگر این مشکل مربوط به امروز بود، سرور درحال آپدیت بو.د و برای اکانت شما مشکلی پیش نیامده است. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Xx_Mr.Cj_xX 0 ارسال شده در 30 فروردین 1399 در 44 دقیقه قبل، MohammadReza گفته است : اگر این مشکل مربوط به امروز بود، سرور درحال آپدیت بو.د و برای اکانت شما مشکلی پیش نیامده است. مشکل من مال 4روز پیش به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shayan14 0 ارسال شده در 31 فروردین 1399 سلام اقا راه حلی برای اکانت من نیست؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shayan14 0 ارسال شده در 31 فروردین 1399 shayan14 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shayan14 0 ارسال شده در 31 فروردین 1399 shayan14 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[J]acK.[D]oW 3 ارسال شده در 31 فروردین 1399 مشکل اکانت من حل نشده یه مدت نبودم اومدم دیدم چهارده میل پولم که تو بانک نبوده منفی شده تا الان 9 میلشو جمع کردم همچنان -5mil مونده درخواست بازگشت چهارده میلی که منفی شده رو دارم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MohammadReza 621 ارسال شده در 31 فروردین 1399 در 22 ساعت قبل، Xx_Mr.Cj_xX گفته است : مشکل من مال 4روز پیش شما حتی در هنگام به وجود آمدن مشکل نیز، اکانتتون ثبت نشده بود و موردی ندارد. در 15 ساعت قبل، shayan14 گفته است : shayan14 برطرف شد. در 7 ساعت قبل، JackDow گفته است : مشکل اکانت من حل نشده یه مدت نبودم اومدم دیدم چهارده میل پولم که تو بانک نبوده منفی شده تا الان 9 میلشو جمع کردم همچنان -5mil مونده درخواست بازگشت چهارده میلی که منفی شده رو دارم این مورد ربط به خانه ای که اجاره کردید دارد. هزینه اجاره از شما کسر شده است. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shayan14 0 ارسال شده در 7 اردیبهشت 1399 shayan14 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر