MosWanted ارسال شده در 2 اردیبهشت، 1399 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد: JoKeR نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: Cummonist رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : (Owner (free مدارک شکایت: توضیحات: این ادمین که مجانی هم رنکش رو گرفته به صورت مداوم ابیوز میکنه !!! اگر دقت کنید ایشون به خاطر abuse که من اصلا نکردم من رو جیل میده و قوانین رو نقض میکنه !!! اگر یکبار به قوانین نگاه کنه میفهمه که ابیوز جریمش جیل نیست و آنرنکه !!! این ادمین نالایق باید با مدرک بیاد و از من شکایت کنه اما کاملا خودسرانه تصمیم میگره و بلافاصله من رو به خاطر کار نکرده جیل میده !!!! لطفا طبق قوانین با ای پلیر برخورد کنید. با تشکر
AxiM ارسال شده در 2 اردیبهشت، 1399 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 1399 در 2 ساعت قبل، .JoKeR. گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: JoKeR نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: Cummonist رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : (Owner (free مدارک شکایت: توضیحات: این ادمین که مجانی هم رنکش رو گرفته به صورت مداوم ابیوز میکنه !!! اگر دقت کنید ایشون به خاطر abuse که من اصلا نکردم من رو جیل میده و قوانین رو نقض میکنه !!! اگر یکبار به قوانین نگاه کنه میفهمه که ابیوز جریمش جیل نیست و آنرنکه !!! این ادمین نالایق باید با مدرک بیاد و از من شکایت کنه اما کاملا خودسرانه تصمیم میگره و بلافاصله من رو به خاطر کار نکرده جیل میده !!!! لطفا طبق قوانین با ای پلیر برخورد کنید. با تشکر تو abuse الکی نمیکنی .بله بله
HaDi ارسال شده در 2 اردیبهشت، 1399 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 1399 درود ! اونر خاطی به دلیل ناگاآهی این کار رو مرتکب شده و یک اخطار دریافت کرد. در صورت تکرار آنرنک خواهد شد. Closed
ارسالهای توصیه شده