Hosein ارسال شده در 27 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد: ProGamer نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: QuEeN نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : Twix مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: 2400 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: Helper 1 مدارک شکایت:: توضیحات: با سلام من با این هلپر در گیر بودم از ماشین پیاده میشه و تو درگیری به Helper mode میرود اگه فیلم لازم بود بگید و در عکس بدی این چه هلپری که داره reshveمیده به من میگه پول میدم نرو site درخواست unrank این هلپر دارم 2
GraphichS ارسال شده در 27 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 1398 در 8 دقیقه قبل، ProGamer18 گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: ProGamer نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: QuEeN نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : Twix مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: 2400 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: Helper 1 مدارک شکایت:: توضیحات: با سلام من با این هلپر در گیر بودم از ماشین پیاده میشه و تو درگیری به Helper mode میرود اگه فیلم لازم بود بگید و در عکس بدی این چه هلپری که داره reshveمیده به من میگه پول میدم نرو site درخواست unrank این هلپر دارم خوب بنده لاگ بودم ایشون رو اثلا تو نقشه و زمشن نمیدیدم برای همین نمیشه گفت ابیوس و اگر به تاریخ دقت کنید برای هفته ی پیشه دلیل نمیشه اگه کسی مشکلی خورد بعد شکایت نکنه و اسه هروقت فشار خورد شکایت کنه که دلیل این شکایت هم اینه که داداشش یعنی علی وایکینگ رنک اپ شه خودش گفت ss هم دارم باز هم میگم بنده لاگ بودم ایشون ندیدم 1 و 2 اینکه من از قبل ارسال کردم جلو بانک فعال شد تازه موضوع اینجاست ایشون بی احترامی میکنه و میگه هرکاری میکنم داداشم رنک اپ شه 1
Hosein ارسال شده در 27 اردیبهشت، 1398 سازنده ارسال شده در 27 اردیبهشت، 1398 در هم اکنون، ProGamer18 گفته است : توضیحات: اول شما اسلان لگ نبودید و دمج هم دادین و فرار هم میکردید و هرکی باشه میخواد داداشش رنک اپ شه شما ABOUS KARDIDربتی به حرف من نداره 1
[.Cpt.Price.] ارسال شده در 27 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 1398 در 5 دقیقه قبل، .[QuEeN]. گفته است : خوب بنده لاگ بودم ایشون رو اثلا تو نقشه و زمشن نمیدیدم برای همین نمیشه گفت ابیوس و اگر به تاریخ دقت کنید برای هفته ی پیشه دلیل نمیشه اگه کسی مشکلی خورد بعد شکایت نکنه و اسه هروقت فشار خورد شکایت کنه که دلیل این شکایت هم اینه که داداشش یعنی علی وایکینگ رنک اپ شه خودش گفت ss هم دارم باز هم میگم بنده لاگ بودم ایشون ندیدم 1 و 2 اینکه من از قبل ارسال کردم جلو بانک فعال شد تازه موضوع اینجاست ایشون بی احترامی میکنه و میگه هرکاری میکنم داداشم رنک اپ شه با سلام @.[QuEeN]. در انجمن با لحن درست گفتگو کنید ، در غیر این صورت حساب کاربری شما جریمه خواهد شد❕ 2
Hosein ارسال شده در 27 اردیبهشت، 1398 سازنده ارسال شده در 27 اردیبهشت، 1398 شما اومدید ت درگیری به هلپر MODE رفتید بد بهم میگید پول میدم نرو SITE اگر میخوای فیلم هم میدم 2
GraphichS ارسال شده در 27 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 1398 در 3 دقیقه قبل، ProGamer18 گفته است : لاگ باشید هم دی ام جی میده 1 و اینکه حرف خودتون بود ss هم موجوده
GraphichS ارسال شده در 27 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 1398 در 1 دقیقه قبل، ProGamer18 گفته است : شما اومدید ت درگیری به هلپر MODE رفتید بد بهم میگید پول میدم نرو SITE اگر میخوای فیلم هم میدم من از قبل زده بودم جلو شما فعال شد
Hosein ارسال شده در 27 اردیبهشت، 1398 سازنده ارسال شده در 27 اردیبهشت، 1398 شما تو بازی میگید من لگ بودم SSهم دارم من پینگ هم چک کردم 54 بود
Hosein ارسال شده در 27 اردیبهشت، 1398 سازنده ارسال شده در 27 اردیبهشت، 1398 شما ABOUS KARDID موضوع رو به ALI VAYKING عوض نکنید 1
Hosein ارسال شده در 27 اردیبهشت، 1398 سازنده ارسال شده در 27 اردیبهشت، 1398 درخواست مدرک از هلپر QuEeN دارم 1
GraphichS ارسال شده در 27 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 1398 در 6 دقیقه قبل، [Ali]VayKinG گفته است : با سلام من نمیدونم هلپر کویین شما چرا همه چیزو به من ربط میدید؟ شما ابیوز میکنید به من مربوط میشه؟ بعدش پروگیمر اصلا پیش من نیست که بخام باهاش حرفی بزنم خوده حسام میتونه ایپی چک کنه. حسام به تیشون اخطار بدید داره بی احترامی میکنه من بی احترامی نکردم من هدف پروگیمر گفتم 1
GraphichS ارسال شده در 27 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 1398 در 6 دقیقه قبل، ProGamer18 گفته است : شما تو بازی میگید من لگ بودم SSهم دارم من پینگ هم چک کردم 54 بود سند کنید 1
GraphichS ارسال شده در 27 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 1398 در 7 دقیقه قبل، ProGamer18 گفته است : شما ABOUS KARDID موضوع رو به ALI VAYKING عوض نکنید پیام خودتون بود که گفتید نقل قول من هرکاری میکنم داداشم رنک اپ شه
Hosein ارسال شده در 27 اردیبهشت، 1398 سازنده ارسال شده در 27 اردیبهشت، 1398 اقا اگه من گفته باشم ربطی به این موضوع نداره شما همین الان اومدید تو بازی بهم گفتید برید شکایت پس بگیر چه سودی برا تو داره من 4Ss دیگر از شما دارم 1
Hosein ارسال شده در 27 اردیبهشت، 1398 سازنده ارسال شده در 27 اردیبهشت، 1398 لطفا موضوغ رو عوض نکنید موضوغ ما abus شماست به علی وایکینگ ربطی نداره
GraphichS ارسال شده در 27 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 1398 در 18 دقیقه قبل، ProGamer18 گفته است : اقا اگه من گفته باشم ربطی به این موضوع نداره شما همین الان اومدید تو بازی بهم گفتید برید شکایت پس بگیر چه سودی برا تو داره من 4Ss دیگر از شما دارم بله بنده این حرف زدم چون لاگ بودم و شمارو ندایدم اگه این کار رو از قصد کرده بودم خودم قبول میکیردم !
GraphichS ارسال شده در 27 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 1398 در 18 دقیقه قبل، ProGamer18 گفته است : لطفا موضوغ رو عوض نکنید موضوغ ما abus شماست به علی وایکینگ ربطی نداره بنده نگفتم ربط داره اما گفتم شما برای رنک اپ شدن برادرتون این کار دارید میکنید
Hosein ارسال شده در 27 اردیبهشت، 1398 سازنده ارسال شده در 27 اردیبهشت، 1398 در 13 دقیقه قبل، .[QuEeN]. گفته است : بنده نگفتم ربط داره اما گفتم شما برای رنک اپ شدن برادرتون این کار دارید میکنید شما ابیوز کردید منم شکایت کردم این قانونه بازیه میشه بگید چه ربطی به وایکینگ دارع؟ 1
Hosein ارسال شده در 27 اردیبهشت، 1398 سازنده ارسال شده در 27 اردیبهشت، 1398 اگر مدرکی برای شکایت ندارید بهسو عوض نکنید و بزارید مدیران تصمیم بگیرند☹️ 1
Hosein ارسال شده در 27 اردیبهشت، 1398 سازنده ارسال شده در 27 اردیبهشت، 1398 اقا من میام تو بازی این Helper هی به من میگه برو شکایت رو پس بگیر بهت Pol$ میدم
Abdolssamad ارسال شده در 27 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 1398 وای وای این چه کاری ؟ این هلپر حاضره پول بده ولی انرنک نشه ؟
Abdolssamad ارسال شده در 27 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 1398 وای وای وای این چه کاریه دیگه ؟
GraphichS ارسال شده در 27 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 1398 اثلا twix تو گیم نبود چجوری شاهده شماست ؟؟؟ reza gangester هم شاهده ایشون او روز تو سرور گفت من هرکاری میکنم داداشم رنک اپ شه ازت شکایت میکنم
[TF].Mafia ارسال شده در 27 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 1398 ۱-شاهد لازم نیست مدرک بده ? ۲-این موضوع به داداشه کسی ربطی نداره این موضوع بین تو و progamer هست پس موضوع عوض نکن
GraphichS ارسال شده در 27 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 1398 در 14 دقیقه قبل، [.MAFIA.] گفته است : ۱-شاهد لازم نیست مدرک بده ? ۲-این موضوع به داداشه کسی ربطی نداره این موضوع بین تو و progamer هست پس موضوع عوض نکن شما دخالت نکن تو چیزی که بهتون مربوط نیست
ارسالهای توصیه شده