[Gc]HeSaM ارسال شده در 29 اردیبهشت، 1399 ارسال شده در 29 اردیبهشت، 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد:pG] ACID[ نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:تو عکس مشخصه نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :کل سرور رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :ADMIN مدارک شکایت: توضیحات:این ادمین منو جیل داد به دلیل همکاری خواستار قرار دادن مدرک از سوی ایشان هستم و اگر حرف من درست بود مجازات ایشان را میخواهم
ADministratoR ارسال شده در 29 اردیبهشت، 1399 ارسال شده در 29 اردیبهشت، 1399 سلام یادمه قبلا یه قانون بود که اگر شاکی شکایتش رد بشه ! پلیر می تونه از شاکیش شکایت کنه و نتیجه معکوس بده اگر این قانون پا بر جاست | جهت دقت در ارسال پست و بالا رفتن میزان دقت در بازی و تسلط کامل بر قوانین + جلوگیری از اسپم | خواستم شاکی جریمه بشه سرمون رفت ! بنده بیکار نیستم از صبح تا شب تو فروم بچرخم که یه پولی دادیم بهتر بازی کنیم عجبا ! _____________________________________________________________________________________________________________ _________________________ در 4 ساعته گذاشته 4 تا شکایت از سوی این پلیر شده ! اگر برخوردی نداره ! اکانت زیاد هستا!! قشنگ یه تنه نظم انجمن رو میشه به هم ریخت ولی خب رعایت میکنیم | بهتره قبل از گذاشتن پست یه دو تا سوال کنید !
[Gc]HeSaM ارسال شده در 29 اردیبهشت، 1399 سازنده ارسال شده در 29 اردیبهشت، 1399 خب که چی الان این تصویر چی رو نشون میده صحنه که داشتم فرار میکردم هم بزاری بد نیس شکایت های قبلی هم میتونی مدرک اپلود کنی رنک بالاتر جواب بده بعدشم تصویر ماشین رو دقت کن من اونجا تیون زده بودم و شما سر رسیدی اسکرین گرفتی ای کاش صحنه بعدش که داشتم میومدم دنبالت دمیج نداشتی بعد یهو جیل انداختی هم میزاشتی
[AP_Old]MmdMehDi ارسال شده در 29 اردیبهشت، 1399 ارسال شده در 29 اردیبهشت، 1399 همین یه اسکرین برای رفع اتهامات کافی بود شما خودت می تونی ویدیو تهیه کنی و اثبات کنی که همکاری نکردی حالا چرا زور میزنی آن رنک کنی مارو چکارت کردیمه راستشو بگو
[Gc]HeSaM ارسال شده در 29 اردیبهشت، 1399 سازنده ارسال شده در 29 اردیبهشت، 1399 در 22 دقیقه قبل، [AP]MohammadMehDi گفته است : همین یه اسکرین برای رفع اتهامات کافی بود شما خودت می تونی ویدیو تهیه کنی و اثبات کنی که همکاری نکردی حالا چرا زور میزنی آن رنک کنی مارو چکارت کردیمه راستشو بگو من اسمی از تو اوردم؟؟ اصلا تورو ادم حساب کردم؟؟ که اومدی زیر پست من چرت میگی
ADministratoR ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1399 ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1399 درست حرف تو انجمن سرو صدا الکی نکن دفع دیگه بی احترامی کنی به شکاییت جوابی داده نمیشه در نتیجه بسته میشه تایپیک
[Gc]HeSaM ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1399 سازنده ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1399 در ۱ ساعت قبل، ADministratoR گفته است : درست حرف تو انجمن سرو صدا الکی نکن دفع دیگه بی احترامی کنی به شکاییت جوابی داده نمیشه در نتیجه بسته میشه تایپیک منتظرم رنک بالاتر از تو جواب بده
Mr.RedHooD ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1399 ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1399 Adminatrator هک پول زدی ؟ 999999999 چرا اینجوریه پولت مطمعنم هک زدی
MrNoOne ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1399 ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1399 با سلام مدرک ادمین صحیح است . jail صحیح بوده. موضوع بسته شد.
ارسالهای توصیه شده