[Gc]MoHaMaD_MaHDi ارسال شده در 2 خرداد، 1399 ارسال شده در 2 خرداد، 1399 ام کاربری کسی که شکایت دارد:pG]mohamad_mahdi] نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: death نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : None رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Owner من ایشون رو cufکردم ولی با monfajer کردن منوkill داد
AraZel ارسال شده در 2 خرداد، 1399 ارسال شده در 2 خرداد، 1399 دوست عزیز منفجر کرد برای اینکه تیر میخوردی ولی جونی کم نمیشد تست شد برای جونت سر این چیز ها پست نمیزارن که ❤️
[Gc]MoHaMaD_MaHDi ارسال شده در 3 خرداد، 1399 سازنده ارسال شده در 3 خرداد، 1399 در 3 ساعت قبل، AraZel گفته است : دوست عزیز منفجر کرد برای اینکه تیر میخوردی ولی جونی کم نمیشد تست شد برای جونت سر این چیز ها پست نمیزارن که ❤️ تیری نزدین که من جونم کم شه من کاف کردم بردم جلوی زندان منفجر کرد
AraZel ارسال شده در 3 خرداد، 1399 ارسال شده در 3 خرداد، 1399 در 6 ساعت قبل، [pG]mohamad_mahdi گفته است : تیری نزدین که من جونم کم شه من کاف کردم بردم جلوی زندان منفجر کرد خواهش میکنم هوجی کری رو بزار کنار من شاهد بودم/بحث تموم و موضوع بسته
[Gc]MoHaMaD_MaHDi ارسال شده در 3 خرداد، 1399 سازنده ارسال شده در 3 خرداد، 1399 این موضوع به تو مربوط نمیشه خواهشا ادمین مربوطه @samuel رسیدگی کنه
HaDi ارسال شده در 3 خرداد، 1399 ارسال شده در 3 خرداد، 1399 درود ! ادمین Death به مدت 12 ساعت به دلیل عدم ارسال مدرک آنرنک شد. Closed
ارسالهای توصیه شده