Awkah[2] ارسال شده در 3 خرداد، 1399 ارسال شده در 3 خرداد، 1399 اقای حسام میشه از ادمیناتون بپرسید چرا منو VAC بن دادن ؟؟؟؟؟؟؟ من صبح پریروز اومدم تو سرور کاری هم نکردم تنها چیزی که فکر میکنم ممکنه باعث بن شدنم شده باشه اینه که به یک پلیر گفتم دیسکورد داره یا نه همین دیگه چیز دیگه ای هم نگفتم لطفا از ادمین هات بپرس چرا منو بن دادن دلیلشون چی بوده ؟؟؟؟!! @MrHeSaM
Awkah[2] ارسال شده در 3 خرداد، 1399 سازنده ارسال شده در 3 خرداد، 1399 نه یکی نیست حالا میشه ان بن بدی ؟ ?
Awkah[2] ارسال شده در 3 خرداد، 1399 سازنده ارسال شده در 3 خرداد، 1399 @MrHeSaM تکلیف من چیه ؟؟؟؟ ان بن نمیکنید ؟!
iTsOver ارسال شده در 3 خرداد، 1399 ارسال شده در 3 خرداد، 1399 در 8 ساعت قبل، DaRk_SidE گفته است : اقای حسام میشه از ادمیناتون بپرسید چرا منو VAC بن دادن ؟؟؟؟؟؟؟ من صبح پریروز اومدم تو سرور کاری هم نکردم تنها چیزی که فکر میکنم ممکنه باعث بن شدنم شده باشه اینه که به یک پلیر گفتم دیسکورد داره یا نه همین دیگه چیز دیگه ای هم نگفتم لطفا از ادمین هات بپرس چرا منو بن دادن دلیلشون چی بوده ؟؟؟؟!! @MrHeSaM دقیقا دقیقا منم پریروز صبح بخاطر چیت بن شدم دقیقا مثل خودت بعد همه فکر میکنن چیت زدم و حسام و اینا هم حرفمو باور نمیکنن اون موقع سرور لگ بوده و فکر کردن که چیت زدیم منم با حرف ایشون موافقم @MrHeSaM
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری