[pG]BOB ارسال شده در 3 خرداد، 1399 ارسال شده در 3 خرداد، 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد:]pG[BOB نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد:.storm . amirsalar نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :- مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:_ رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود:helper manager مدارک :http://s13.picofile.com/file/8398056292/gta_sa_2020_05_23_05_10_56_308.mp4.html توضیحات: با سلام ۲ staff سرور با هم همکاری میکنن و با hunter میان تو شهر و پلیر های تازه کار رو اذیت میکنن و کیل میدن در خواست unrank و jail دارم با تشکر ادمین مربوطه: @SaMueL_ @MrHeSaM
Stormy ارسال شده در 3 خرداد، 1399 ارسال شده در 3 خرداد، 1399 دوست عزیز اگر یادتون رفته لازمه که یاد آوری کنم این گونه شکایات رو در بخش شکایت از admin پست نمیکنن ابیوز هنگامی اتفاق میفته که من از cmd هام علیه شما استفادن کنم نه در همچین مواردی دفعات بعد هنگام پست گذاشتن بیشتر دقت کنید
[pG]BOB ارسال شده در 4 خرداد، 1399 سازنده ارسال شده در 4 خرداد، 1399 در 3 ساعت قبل، Cpt.StoRm گفته است : دوست عزیز اگر یادتون رفته لازمه که یاد آوری کنم این گونه شکایات رو در بخش شکایت از admin پست نمیکنن ابیوز هنگامی اتفاق میفته که من از cmd هام علیه شما استفادن کنم نه در همچین مواردی دفعات بعد هنگام پست گذاشتن بیشتر دقت کنید من بی سواد جیل شما چی میشه؟!!
[pG]BOB ارسال شده در 4 خرداد، 1399 سازنده ارسال شده در 4 خرداد، 1399 در 3 ساعت قبل، Cpt.StoRm گفته است : دوست عزیز اگر یادتون رفته لازمه که یاد آوری کنم این گونه شکایات رو در بخش شکایت از admin پست نمیکنن ابیوز هنگامی اتفاق میفته که من از cmd هام علیه شما استفادن کنم نه در همچین مواردی دفعات بعد هنگام پست گذاشتن بیشتر دقت کنید اگر به پارتی بازیه ک هر کی با هانتر اومد ملتو تیکه پاره کنه این چه وضشه؟!!! manager داره نگاه میکنه هیچ عکسل عملی هم نشون نمیده ! manager و helper سرور هستن اینا ؟
[M]aTRi[X] ارسال شده در 4 خرداد، 1399 ارسال شده در 4 خرداد، 1399 کسی هانتر میاره تو شهر بهش میگید Abuse ؟؟ بعد اسم کلن. گزاشتن ProGamers ((=
EvilNiGhT مهمان ارسال شده در 4 خرداد، 1399 ارسال شده در 4 خرداد، 1399 درود مدرک ارسالی @[pG]BOB بالای 25حجم دارد.
Communist ارسال شده در 4 خرداد، 1399 ارسال شده در 4 خرداد، 1399 در 2 ساعت قبل، [M]aTRi[X] گفته است : کسی هانتر میاره تو شهر بهش میگید Abuse ؟؟ بعد اسم کلن. گزاشتن ProGamers ((= لازم به یادآوریه که فقط Abuse باعث آنرنکی نمیشه ! عدم رسیدگی به قوانین سرور و همچنین مشاهده ی تبلیغ و سواستفاده و تخلفهای پلیر و مجازات نکردنش... میتونه باعث آنرنکی بشه. منم این فیلم رو دیدم.. Storm داره با هلیکوپتر AH-64 معروف به Apachi... یه پلیر رو کشت و بقیه رو سعی داره بکشه و کلی دمیج داده جالب اینجاست که منیجر سرور AmirSalar داره با سلاح M4 به StoRm کمک میکنه ! وقتی پلیرها شاکی باشن و منیجر رسیدگی نمیکنه ... جریمه بهترین راهه.
Communist ارسال شده در 4 خرداد، 1399 ارسال شده در 4 خرداد، 1399 در 3 ساعت قبل، .EvilNiGhT. گفته است : درود مدرک ارسالی @[pG]BOB بالای 25حجم دارد. درود این همون فیلمه. حجمشو آورده پایین و فقط 9 مگابایت حجمشه.توی فیلم منیجر AmirSalar در ثانیه های آخر افتاده. http://s12.picofile.com/file/8398090276/Amirsalar_Storm_VC.mp4.html درخواست آنرنک و مجازات هردو رو داریم.
EvilNiGhT مهمان ارسال شده در 4 خرداد، 1399 ارسال شده در 4 خرداد، 1399 درود مدارک صحیح بوده. پلیر @_StoRm به مدت 30دقیقه jail خواهد شد. و پلیر @.AmirSalar. به مدت 5ساعت unrank خواهد شد.
ارسالهای توصیه شده