Rapist ارسال شده در 6 خرداد، 1399 ارسال شده در 6 خرداد، 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد: LincolnJunior نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: Amirsalar نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : None رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Manager مدارک شکایت: توضیحات: وقتی Manager سرور به خودش اجازه میده به پلیر توهین کنه از پلیر های معمولی انتظاری نمیره !!! درخواست unrank ادمین بی ادب رو دارم !!!
[pG]InVoKeR ارسال شده در 7 خرداد، 1399 ارسال شده در 7 خرداد، 1399 با سلام بله درسته من به دنبال دلیل بنم رفتم تی اس ارنا و ایشون سر فحاشی رو به من باز کرد و من گفتم صداتو بیار پایین جوجه بن پرمنت کرد??
FeShaRBAz مهمان ارسال شده در 7 خرداد، 1399 ارسال شده در 7 خرداد، 1399 در 3 ساعت قبل، [pG]InVoKeR گفته است : با سلام بله درسته من به دنبال دلیل بنم رفتم تی اس ارنا و ایشون سر فحاشی رو به من باز کرد و من گفتم صداتو بیار پایین جوجه بن پرمنت کرد?? این موضوع به تو ربطی داره؟ + اینکه اون دفعه با Erfan_AimeR اومدی با من کل کل کنی مایک نداشتی ؟ چجوری اومدی حرف بزنی؟ گل پسر وقتی مایک نداری تیم اسپیک چون هیکلت رنگی میشه !...
BlooDy ارسال شده در 7 خرداد، 1399 ارسال شده در 7 خرداد، 1399 در 6 ساعت قبل، [pG]InVoKeR گفته است : با سلام بله درسته من به دنبال دلیل بنم رفتم تی اس ارنا و ایشون سر فحاشی رو به من باز کرد و من گفتم صداتو بیار پایین جوجه بن پرمنت کرد?? من در چنلی که تو بودی با امیر سالار بودم ولی ندیدم امیر سالار به تو فحاشی کنه برو خونتون کمتر دوروغ بگو
ارسالهای توصیه شده