Rapist ارسال شده در 11 خرداد، 1399 ارسال شده در 11 خرداد، 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد: LincolnJunior نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: Winston نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : Spirit , Spiderman رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : headHelper مدارک شکایت: توضیحات: این ادمین دیگه پاشو از حد خودش فرا تر گذاشته ، من رو به دلیل جو سازی ban کرده !!!! 1- ندیده بودم همچین دلیلی برای ban باشه 2- اصلا جو سازی یعنی چی؟؟؟ درخواست Unrank دائمی ادمین خاطی ، warn به دلیل متشنج کردن نظم سرور و Unban شدن و Clear warn شدن اکانت خودمو دارم !!! اگر پروسه رسیدگی به شکایت زیاد طول کشید درخواست اضافه شدن تایم rank و cmdgun خود را نیز دارم !!! با تشکر ! @EvilNiGhT @MrHeSaM 1
Ashkan ارسال شده در 11 خرداد، 1399 ارسال شده در 11 خرداد، 1399 در 12 دقیقه قبل، SpiDeR.MaN گفته است : از کی تا حالا جو سازی بن داره ? با سلام این موضوع به شما مربوط نیست اسپم ندید
Lu3ifeR ارسال شده در 11 خرداد، 1399 ارسال شده در 11 خرداد، 1399 در 6 دقیقه قبل، .Winston. گفته است : با سلام این موضوع به شما مربوط نیست اسپم ندید به من مربوط هست! ایشون هم کلنیه منه + من شاهدم!
Ashkan ارسال شده در 11 خرداد، 1399 ارسال شده در 11 خرداد، 1399 در 20 دقیقه قبل، Adolf_Hitler گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: LincolnJunior نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: Winston نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : Spirit , Spiderman رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : headHelper مدارک شکایت: توضیحات: این ادمین دیگه پاشو از حد خودش فرا تر گذاشته ، من رو به دلیل جو سازی ban کرده !!!! 1- ندیده بودم همچین دلیلی برای ban باشه 2- اصلا جو سازی یعنی چی؟؟؟ درخواست Unrank دائمی ادمین خاطی ، warn به دلیل متشنج کردن نظم سرور و Unban شدن و Clear warn شدن اکانت خودمو دارم !!! اگر پروسه رسیدگی به شکایت زیاد طول کشید درخواست اضافه شدن تایم rank و cmdgun خود را نیز دارم !!! با تشکر ! @EvilNiGhT @MrHeSaM با سلام این شما هستی که با حرفهایتان نظم سرور رو متشنج کردید و دارید در چت زد من جو سازی میکنید شما میتوانید حرفت های این شکلیتان را در /PM یا /Fc بگید مدارک جو سازی: یک و شما باره اولتون نیست باتشکر
Rapist ارسال شده در 11 خرداد، 1399 سازنده ارسال شده در 11 خرداد، 1399 الکیه مگه؟ دارم راهنمایی میکنم !! شما لینک قانونیو که جو سازی اصلا warn داره رو بزار !!! الیته این حرفا همش بهونس و جوسازی معنی نداره !!! شما پشت سر هم درحال abuse و خطا هستین و بجای خدمت به پلیر اون ها رو آزار میدین !!! شما لیاقت رنکتونو ندارین حتی با اینکه برای Cheat بن Unrank شدین و به شما شانس دوباره دادن !!!
Lu3ifeR ارسال شده در 11 خرداد، 1399 ارسال شده در 11 خرداد، 1399 شما هنوز کلو رو پاک نکردید! ادمین evilnight به شما یک اختار دادن که کلو رو پاک کنید ولی هنوز پاک نکردید تو عکسی ک دادید مشخصه!!!!! و fpslimit 20 زدید!!!!!!! لطفا برسی بشه @MrHeSaM @EvilNiGhT
ارسالهای توصیه شده