FeShaRBAz مهمان ارسال شده در 13 خرداد، 1399 ارسال شده در 13 خرداد، 1399 نام: FeShaRBAz کسی که شکایت دارید: NiMa رنک کسی که شکایت دارید: Helper شاهد: Ryd3R - BlackPapu توضیحات: نمیدونم کی به این UnderAges رنک داده ... ناموصا؟ وات د فاک؟ من داخل سرور اونر ام ولی Support 1 رو گرفتن ازم. درخواست انرنک دارم لطفا به زیرسن ها رنک ندید.. بهش گفتم فشار میخوره میوت میده خب چرا میوت میدی نمیزاری حرفو بزنم؟؟ D : تو هم شدی parsalove007 ؟ مدارک:
[sunrise] ارسال شده در 13 خرداد، 1399 ارسال شده در 13 خرداد، 1399 بله بنده رنک ایشون رو گرفتم چون .کسی که داخل سرور helper 1 هست باید این رنک رو داشته باشه اگر اونری باید از رنک های بالاتر خود رنک ts admin رو بگیری نه helper 1
FeShaRBAz مهمان ارسال شده در 13 خرداد، 1399 ارسال شده در 13 خرداد، 1399 در 2 ساعت قبل، [sunrise] گفته است : بله بنده رنک ایشون رو گرفتم چون .کسی که داخل سرور helper 1 هست باید این رنک رو داشته باشه اگر اونری باید از رنک های بالاتر خود رنک ts admin رو بگیری نه helper 1 این به تو ربطی داره؟ که من داخل تیم اسپیک چه رنکی داشته باشم؟ ولی خدایی چقدر شبیه نیو فیس ها هستیا
EvilNiGhT مهمان ارسال شده در 13 خرداد، 1399 ارسال شده در 13 خرداد، 1399 درود به هلپر اخطار لفظی داده شد.
ارسالهای توصیه شده