._[LifE]_. ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد: ._[LifE]_. نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: ProGamer18 نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : .... رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : ادمین مدارک شکایت: توضیحات: با سلام . هلپرین هی تهمت میزنن و وقتی یه حرفی میزنی میگن توهین به هلپر و هرکی یه نظری میده یکی یه تایمی میده دیگری اونو تغییر میده ? یعنی چی اخه هلپر محترم اگه مدرک داری بسم لله اگه نداری و چیتی دیدی /report اخه هی تحمت میزنن و بعد هم میوت میدن
kwolf مهمان ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1398 با سلام ! تهمت زدن با توهین کردن فرق داره ! بعدم اگه شما چیت نداری چرا ناراحت میشی فحش میدی؟ در ضمن قرار نیس هرکسی میاد میگه چیت داری فحش بدی ! و اینم مطمعن باش مثله لیدر کلنتون که مدرکش جمع شد شما هم مدرکت جمع میشه ! پس اگه چیت نداری زیاد به خودت سخت نگیر !
._[LifE]_. ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1398 سازنده ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1398 این داره ایجاد کل میکنه و من میوت میشم قرار نیست هر کی بیاد بگه چیت داری بگم ببخشید ? مدرک چیت داره بره سایت نه اینکه تو سرور ایجاد کل کنه و شما منو میوت کنی و بگی توهین به هلپر ? و اون ادمین داره چیکار می کنه ؟ تا یممو 2برابر میکنه میکه تایم کم ?
Hosein ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1398 با سلام تشکر از @kwolf بزودی مدرک توهین شما گزاشته خواهد شد
._[LifE]_. ارسال شده در 31 اردیبهشت، 1398 سازنده ارسال شده در 31 اردیبهشت، 1398 ucd درود من بخاطر توهین میوت شدم شما به چه دلیل تایم رو 2برابر کردین؟ ?
ShowTime ارسال شده در 31 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 31 اردیبهشت، 1398 من شاهد بودم توهین به هلپر تایم بالا داره Takparشما را اشتباه میوت کرد و درستش ۱۰ دقیقه بود اون شما را ۵ دقیقه بیشتر میوت نکرد پس کار progamer18درست است دیگه شکایتی در کارش نیست 1
Hosein ارسال شده در 31 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 31 اردیبهشت، 1398 با سلام توی عکسه خودتون گفتید sik site این 1 2 به دلیل فحاشی
ارسالهای توصیه شده