.[TBS].Mohammad ارسال شده در 22 خرداد، 1399 ارسال شده در 22 خرداد، 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد:.M[ ohammad[ نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: ERFAN88 نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :___ مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:; زیر 100 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: ----- مدارک : توضیحات : من ایشون رو CUF کردم و ایشون بصورت درگوشی این جملات رکیک رو گفتند . بنده آی پی ایشونو گزارش کردم و تقاضای بررسی دارم .. ادمین مربوطه : @korosh
[P]oiSe[N] ارسال شده در 22 خرداد، 1399 ارسال شده در 22 خرداد، 1399 فحاشی در w/ و pm/ موردی ندارد/ و شما میتونید از CMD های ig/ و nopm/ استفاده کنید
.[TBS].Mohammad ارسال شده در 22 خرداد، 1399 سازنده ارسال شده در 22 خرداد، 1399 در 18 دقیقه قبل، [P]oiSe[N] گفته است : فحاشی در w/ و pm/ موردی ندارد/ و شما میتونید از CMD های ig/ و nopm/ استفاده کنید ایشون به من توهین کرده و باید رسیدگی بشه دوست عزیز
FeShaRBAz مهمان ارسال شده در 22 خرداد، 1399 ارسال شده در 22 خرداد، 1399 در 3 ساعت قبل، [M]ohammad گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد:.M[ ohammad[ نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: ERFAN88 نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :___ مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:; زیر 100 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: ----- مدارک : توضیحات : من ایشون رو CUF کردم و ایشون بصورت درگوشی این جملات رکیک رو گفتند . بنده آی پی ایشونو گزارش کردم و تقاضای بررسی دارم .. ادمین مربوطه : @korosh درود. شما میتوانید با دستور /nopm /ig استفاده کنید. موضوع رسیدگی و بسته شد.
ارسالهای توصیه شده