Ashkan ارسال شده در 26 خرداد، 1399 ارسال شده در 26 خرداد، 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد: [RAP]Winston نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: Storm_ نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : __Zeus_-[TRAP]Shadow-[TRAP]ShoyonJr رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Helper III مدارک شکایت: توضیحات: با سلام ایشون در هلپر مد پلیر ها را کیل میده درخواست انرنک دارم
Rapist ارسال شده در 26 خرداد، 1399 ارسال شده در 26 خرداد، 1399 احتمالا اشتباهی بوده و ایشون حواسش نبوده ، مطمئنم اگه خود ایشون این post رو ببینه عذرخواهی میکنه !!! درضمن فرد شاکی خودش باید شکایت کنه !!!
Stormy ارسال شده در 26 خرداد، 1399 ارسال شده در 26 خرداد، 1399 شکایت شما صحیح ه و من به خواطر بی دقتی خودم و به دلیل اینکه حواسم به هلپر مود نبوده در این حالت به شما اتک دادم البته لازم به ذکر هستش که تاکنون سر همچین مواردی از من شکایت نشده و سابقه من در استفاده از رنکم گویای این هست که اتفاق عمدی نبوده و من از این بابت از شما پلیر عزیز عذر میخوام بنده به عنوان جبران خسارت شما مبلغ 5 میل به حساب شما واریز و منتظر رسیدگی ادمین ناظر به اشتباه صورت گرفته میمونم
ارسالهای توصیه شده