JasonToDD ارسال شده در 27 خرداد، 1399 ارسال شده در 27 خرداد، 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد:[J]ason[T]odd نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:[trap]shyonjr نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :alii رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :herpertrial 2 مدارک شکایت: توضیحات: با سلام همانطور که مشاهده میکنید هلپر با بنده مشکل اساسی دارد و من در عکس اقای fesharbaz صدا میزنم ایشان جوسازی میکنند و میگن توهین به هلپر و من رو تهدید به بن میکنه در عکس کیل لیست هارو ببینید متوجه میشید که بنده هلپرو کیل دادم و با اک دیگش اومد فحش داد بنده گفتم فشار خوردی هلپر اومد منو به دلیل بی ادبی و جوسازی و ایجاد کل 5 مین میوت دادند درحالی که کلمه گفتم واقعا نباید یه مشت بچه هلپر بشن و سواستفاده کنند یعنی چی! درخواست مدارک فحش دادن بنده رو دارم و چرا اینکه 5 مین میوت شدم هیچی نگفتم!
JasonToDD ارسال شده در 27 خرداد، 1399 سازنده ارسال شده در 27 خرداد، 1399 از شما درخواست میشود برسی شود. @FeShaRBAz @EvilNiGhT @SaMueL اقای فشار باز شما هم در سرور بودید . مشاهده کردید چیشد پس خودتان تصمیم بگیرید
Shyon ارسال شده در 27 خرداد، 1399 ارسال شده در 27 خرداد، 1399 مدارک الان اراعه میشه و اینکه اون اک که فحش داد هم میوت شده شما میگید جوسازی؟ الان مدارک اپلود میشن
Shyon ارسال شده در 27 خرداد، 1399 ارسال شده در 27 خرداد، 1399 در عکس کل و توهین هر سه پلیر مشخصه و میوت هایه من درست بوده لطفا جوسازی نکنید
JasonToDD ارسال شده در 27 خرداد، 1399 سازنده ارسال شده در 27 خرداد، 1399 من گفتم فشار خوردی میوتش با اونی که فحش رکیک داد اک دوم تو بود یکی هستش؟
JasonToDD ارسال شده در 27 خرداد، 1399 سازنده ارسال شده در 27 خرداد، 1399 اگه خیلی بدت از @Adolf_Hitler میاد چرا نمیری دوعل بدی میگی اون چیتره چه وقتی افلاینه میگی خ..... سینا ؟ اگه عرضشو داری بیا دوعل سر 100 میل با سینا بده نگو اون چیتره!
ارسالهای توصیه شده