JasonToDD ارسال شده در 6 تیر، 1399 ارسال شده در 6 تیر، 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد:GreenArrow نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:MrHesam نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :none رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :Modirkol مدارک شکایت:http://uupload.ir/view/6hd_sa-mp-318.png توضیحات: با سلام خدمت شما بنده امروز هنگام وارد شدن به این اکانت با پیام بن شدن به دلیل دزدیه ستاتس مواجه شدم! من اصلا دزدی چیزی نکردم لطفا مداراک را ارسال کنید! درخواست اطلاعات بیشتر در مورد این موضوع را دارم! @MrHeSaM
Rapist ارسال شده در 6 تیر، 1399 ارسال شده در 6 تیر، 1399 دزدی stats به معنی اینه که شما Stats پلیر هارو دراین سرور میگیرید (پلیرهای score بالا) و در server دیگه ای اونو ست میدین !!!
JasonToDD ارسال شده در 6 تیر، 1399 سازنده ارسال شده در 6 تیر، 1399 اینو خودم خوب میدونم بابت توضیحت ممنون! مشکل من اینه چیو دزدیم کدوم ستاتس او مدرک میخوام
JasonToDD ارسال شده در 6 تیر، 1399 سازنده ارسال شده در 6 تیر، 1399 درخواست برسی ... @MrHeSaM @MrHeSaM @MrHeSaM
JasonToDD ارسال شده در 6 تیر، 1399 سازنده ارسال شده در 6 تیر، 1399 اقا حسام جواب بدید به پلیر میدونم سرتون شلوغه اما این شکایته اولویت اول حسابش کنید!! @MrHeSaM
JasonToDD ارسال شده در 7 تیر، 1399 سازنده ارسال شده در 7 تیر، 1399 با سلام لطفا رسیدگی کنید. @FeShaRBAz @EvilNiGhT به من گفتند که شما رسیدگی میکنید لطفا جواب بدید !! با تشکر
MrHeSaM ارسال شده در 8 تیر، 1399 ارسال شده در 8 تیر، 1399 باسلام. شما اسکرین از اموال پلیر های سرور ما رو میگیرید و به یه سرور تخیلی میرید و اونو برا خودتون ست میکنید. من برای سی ام دی هایی که میزنم مدرک به کسی ارائه نمیکنم و شما باید این نکته رو بدونید کسی از روی لج و لج بازی بن نمیشه. شما اقدام به اینکار کردید و بن شدید. پکیج ان بن تهیه کنید!
JasonToDD ارسال شده در 8 تیر، 1399 سازنده ارسال شده در 8 تیر، 1399 سلام بله من هم نگفتم که شما از سر لجبازی بن دادید! نکته دوم اینه که اکانت مال دوستم بود فکر نمیکردم بن بشم:/ نکته سوم دیگه تکرار نمیشه با تسکر که جوابمو دادید! در 2 ساعت قبل، MrHeSaM گفته است : باسلام. شما اسکرین از اموال پلیر های سرور ما رو میگیرید و به یه سرور تخیلی میرید و اونو برا خودتون ست میکنید. من برای سی ام دی هایی که میزنم مدرک به کسی ارائه نمیکنم و شما باید این نکته رو بدونید کسی از روی لج و لج بازی بن نمیشه. شما اقدام به اینکار کردید و بن شدید. پکیج ان بن تهیه کنید!
.xXxTerMinaToRzZz. ارسال شده در 8 تیر، 1399 ارسال شده در 8 تیر، 1399 نمیخواستم دخالت کنم ولی ایشون مدرک میخواستن
.xXxTerMinaToRzZz. ارسال شده در 8 تیر، 1399 ارسال شده در 8 تیر، 1399 شما تو آرنا 1000 تا بیشتر اسکور نداشتی
ارسالهای توصیه شده