Ashkan ارسال شده در 6 تیر، 1399 ارسال شده در 6 تیر، 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد: .Winston. نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: .Mr.[M]. نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : - رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Helper II مدارک شکایت: توضیحات: با سلام در عکس اول میبینید که گفتم سره 10 میل تا خونه ی Cj مسابقه و در عکس دوم هم ایشون اومده برای مسابقه بنده بردم اما ایشون پول رو نمیده
JasonToDD ارسال شده در 6 تیر، 1399 ارسال شده در 6 تیر، 1399 سلام بنده هزینه رو تقبل میکنم! لطفا ادمین ها از حساب بنده 10 میل کم کنید و به حساب وینستون بفرستین. (فعلا بن شدم)
JasonToDD ارسال شده در 6 تیر، 1399 ارسال شده در 6 تیر، 1399 فقط یه سوال مود ریختی بازی اینقدر با کیفیته؟
Only ارسال شده در 6 تیر، 1399 ارسال شده در 6 تیر، 1399 سلام . شما اگه دقت کنین نوشتین که سره 10 میل و من گفتم حالا تو بیا . من هیچ جواب بله ایی ندادم . و البته , من رسیده بودم و داشتم بر میگشتم ک شما رسیدین.
Only ارسال شده در 6 تیر، 1399 ارسال شده در 6 تیر، 1399 در 1 ساعت قبل، GreenArrow گفته است : سلام بنده هزینه رو تقبل میکنم! لطفا ادمین ها از حساب بنده 10 میل کم کنید و به حساب وینستون بفرستین. (فعلا بن شدم) ن داداش دسته شما درد نکنه . مسله باید درست حل بشه.
EvilNiGhT مهمان ارسال شده در 7 تیر، 1399 ارسال شده در 7 تیر، 1399 درود شکایت شما بی مورد بوده مدارک شما کامل نیست مدارک کامل تری جمع اوری کنید و یک تاپیک دیگری باز کنید
ارسالهای توصیه شده