Shyon ارسال شده در 15 تیر، 1399 ارسال شده در 15 تیر، 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد: .[Jr]. نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: kavehht نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : none مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: 500 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: none مدارک شکایت: http://uupload.ir/files/o9so_sa-mp-011.png توضیحات: در مدرک کاملا معلومه که این پلیر تلیغ کرده و این پلیر تا حالا 1 بار اد بن و یک بار وی ای سی بن بوده درخواست بن همیشگی این پلیر و انبن نشدنش همانطور که @MrHeSaM گفته بودند رو دارم ادمین مربوطه : @DrError
KAVEHHT ارسال شده در 15 تیر، 1399 ارسال شده در 15 تیر، 1399 در 7 دقیقه قبل، .[Jr]. گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: .[Jr]. نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: kavehht نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : none مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: 500 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: none مدارک شکایت: http://uupload.ir/files/o9so_sa-mp-011.png توضیحات: در مدرک کاملا معلومه که این پلیر تلیغ کرده و این پلیر تا حالا 1 بار اد بن و یک بار وی ای سی بن بوده درخواست بن همیشگی این پلیر و انبن نشدنش همانطور که @MrHeSaM گفته بودند رو دارم ادمین مربوطه : @DrError تو تصویر همونطور که مشاهده میکنید همین بازیکن شروع به فحاشی میکنه . XD
Shyon ارسال شده در 15 تیر، 1399 سازنده ارسال شده در 15 تیر، 1399 در 14 دقیقه قبل، KAVEHHT گفته است : تو تصویر همونطور که مشاهده میکنید همین بازیکن شروع به فحاشی میکنه . XD ولی تو adv کردی من میوت شم تو vac !! =)))
KAVEHHT ارسال شده در 15 تیر، 1399 ارسال شده در 15 تیر، 1399 در 5 دقیقه قبل، .[Jr]. گفته است : ولی تو adv کردی من میوت شم تو vac !! =))) نه عزیزم گفتی بیا تی اس سمپ منم ایدی تی اس دادم گفتم تو بیا ک ای پی سیستم رو برنداری
Shyon ارسال شده در 15 تیر، 1399 سازنده ارسال شده در 15 تیر، 1399 در 4 دقیقه قبل، KAVEHHT گفته است : نه عزیزم گفتی بیا تی اس سمپ منم ایدی تی اس دادم گفتم تو بیا ک ای پی سیستم رو برنداری بنده گفتم بیاین ts سرور agsamp.ir و وقتی شما ایپی دادی من گفتم بیام تو ایپی مو برمیداری منم نیومدم مدارک هست پس دروغ نگو +))
DrError مهمان ارسال شده در 15 تیر، 1399 ارسال شده در 15 تیر، 1399 درود پلیر خاطی به دلیل تبلیغ تیم اسپیک 1 Warn و به مدت 50 دقیقه Mute خواهد شد. جهت اطلاع: @KAVEHHT بسته شد.
ارسالهای توصیه شده