.xXxTerMinaToRzZz. ارسال شده در 17 تیر، 1399 ارسال شده در 17 تیر، 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد:.[M].TerminatoR نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد:.Andrew. نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :.Winston. مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:85 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود:vip مدارک شکایت:http://uupload.ir/view/glad_fahashi.mp4/ توضیحات:این پلیر از Armor Hack در درگیری استفاده میکنه!!!درخواست بن به مدت طولانی! ادمین مربوطه: @DrError
Noah ارسال شده در 17 تیر، 1399 ارسال شده در 17 تیر، 1399 به من توسط دوست من old.turtle آرم ست شده . اگه Armour hack بود توی فیلم Winston معلوم بود ( وارن armour hack) چون اولین abuse ایشون بوده درخواست دارم بجای unrank بش اخطار لفظی بدین یا حداقل تایم کم Unrank کنید . 1
Shyon ارسال شده در 17 تیر، 1399 ارسال شده در 17 تیر، 1399 در 2 ساعت قبل، .[M].TerminatoR گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد:.[M].TerminatoR نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد:.Andrew. نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :.Winston. مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:85 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود:vip مدارک شکایت:http://uupload.ir/view/glad_fahashi.mp4/ توضیحات:این پلیر از Armor Hack در درگیری استفاده میکنه!!!درخواست بن به مدت طولانی! ادمین مربوطه: @DrError اخرشم به هد هلپر فحش داده درخواست نباید اد بن شه؟ @.Winston.
Shyon ارسال شده در 17 تیر، 1399 ارسال شده در 17 تیر، 1399 در 2 ساعت قبل، .Andrew. گفته است : به من توسط دوست من old.turtle آرم ست شده . اگه Armour hack بود توی فیلم Winston معلوم بود ( وارن armour hack) چون اولین abuse ایشون بوده درخواست دارم بجای unrank بش اخطار لفظی بدین یا حداقل تایم کم Unrank کنید . اولین ابیوز نده و بنده رو هم بی دلیل بن داده حتی مدرک از اعتراف که بی دلیل بن داده توی تی اس هم موجود است و باید تایم زیاد انرنک شود
lex ارسال شده در 17 تیر، 1399 ارسال شده در 17 تیر، 1399 در 55 دقیقه قبل، .[Jr]. گفته است : اخرشم به هد هلپر فحش داده درخواست نباید اد بن شه؟ @.Winston. مردک گاگول این موضوع به تو مربوطه که دخالت میکنی؟ 2
Noah ارسال شده در 17 تیر، 1399 ارسال شده در 17 تیر، 1399 در 10 دقیقه قبل، lex گفته است : مردک گاگول این موضوع به تو مربوطه که دخالت میکنی؟ زیبا بود
.xXxTerMinaToRzZz. ارسال شده در 17 تیر، 1399 سازنده ارسال شده در 17 تیر، 1399 @DrError درخواست آنرنک این ادمین رو دارم
Ashkan ارسال شده در 17 تیر، 1399 ارسال شده در 17 تیر، 1399 با سلام ایشون از چیت ArmourHack استفاده نکرده و فقط abuse ادمین بوده لطفا از ادمین در قسمت شکایت از ادمین شکایت کنید تا توسط @DrError برسی شود بسته شود @DrError
DrError مهمان ارسال شده در 18 تیر، 1399 ارسال شده در 18 تیر، 1399 در 11 ساعت قبل، .Winston. گفته است : با سلام ایشون از چیت ArmourHack استفاده نکرده و فقط abuse ادمین بوده لطفا از ادمین در قسمت شکایت از ادمین شکایت کنید تا توسط @DrError برسی شود بسته شود @DrError بسته شد.
ارسالهای توصیه شده