.xXxTerMinaToRzZz. ارسال شده در 18 تیر، 1399 ارسال شده در 18 تیر، 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد:.[M].TerminatoR نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:Old.Turtle نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :.Winston. رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :supervisor مدارک شکایت: توضیحات:لازم به توضیح نیست .ایشون وسط فایت به دوستش آرمور میده.درخواست آنرنک به مدت طولانی! @DrError
DrError مهمان ارسال شده در 18 تیر، 1399 ارسال شده در 18 تیر، 1399 ادمین: @Old.TurTle دفاعیه خود را طی 24 ساعت اینده ارسال کنید.
Lu3ifeR ارسال شده در 18 تیر، 1399 ارسال شده در 18 تیر، 1399 با سلام والا من نفهمیدم تو فایته چون دیدم واساده بهش ارم ست دادم دیدم terminator از جی اس اومد بیرون. اولین ابیوز هم حداقل 5 یا 6 ساعت ان رنک داره با تشکر @DrError
Ashkan ارسال شده در 18 تیر، 1399 ارسال شده در 18 تیر، 1399 در 27 دقیقه قبل، Old.TurTle گفته است : با سلام والا من نفهمیدم تو فایته چون دیدم واساده بهش ارم ست دادم دیدم terminator از جی اس اومد بیرون. اولین ابیوز هم حداقل 5 یا 6 ساعت ان رنک داره با تشکر @DrError با سلام بنده فیلم دارم که من دارم ایشون رو میزنم شما میبینی و ست میدی و کاملا هم میدونستید فیلم: http://uupload.ir/view/glad_fahashi.mp4/
DrError مهمان ارسال شده در 19 تیر، 1399 ارسال شده در 19 تیر، 1399 درود شکایت شما تایید شد. ادمین مربوطه بمدت 5 ساعت انرنک شد. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده