JasonToDD ارسال شده در 22 تیر، 1399 سازنده ارسال شده در 22 تیر، 1399 ای خدا تو تصویر گفتی 6k 4k مونده
ShowTime ارسال شده در 22 تیر، 1399 ارسال شده در 22 تیر، 1399 در 1 دقیقه قبل، SecretKiller گفته است : ای خدا تو تصویر گفتی 6k 4k مونده یعنی من باید ۴ k بدم ؟ 1
ShowTime ارسال شده در 22 تیر، 1399 ارسال شده در 22 تیر، 1399 در 5 دقیقه قبل، [GanG]SadRa گفته است : Shir to shirie bw در اصل حقیقت با منه داداش اومده ۲۰۰ میل از من گرفته بعد ۲ k قطعه داده من بعد من میگم ۲ k میدمت ۲۰۰ میل خودمو بده میگه دیگه نمیدمت بعد یه روز میگه ۲۰۰ میل پول ندارم بعد من از تیم سرور گفتم چک کن ببینم چقدر پول داره اونا گفتن ۳۵۵ میل پول داره بعد میاد به من میگه پول ندارم منم دیدم داره گولم میزنه منم گولش زدم گفتم ۶ k قطعه میدمت تو ۲۰۰ میلمو بده گفت باشه منم همون بلایی که سرم اورد سرش اوردم الان بی حسابیم منتظرم بررسی شه 1
DrError مهمان ارسال شده در 22 تیر، 1399 ارسال شده در 22 تیر، 1399 درود پلیر محترم: @_LegenD شما موظف به پرداخت قطعه هستید، طبق قراری که باهم گذاشته اید! پس از دادن قطعه اعلام کنید.
ShowTime ارسال شده در 22 تیر، 1399 ارسال شده در 22 تیر، 1399 در 14 دقیقه قبل، DrError گفته است : درود پلیر محترم: @_LegenD شما موظف به پرداخت قطعه هستید، طبق قراری که باهم گذاشته اید! پس از دادن قطعه اعلام کنید. ایشون هم گول من زد ۲ k داد به من بعد ۲۰۰ میل گرفت 1
DrError مهمان ارسال شده در 22 تیر، 1399 ارسال شده در 22 تیر، 1399 در هم اکنون، _LegenD گفته است : ایشون هم گول من زد ۲ k داد به من بعد ۲۰۰ میل گرفت شما میتوانید با داشتن مدرک کافی از پلیر شکایت کنید.
ShowTime ارسال شده در 22 تیر، 1399 ارسال شده در 22 تیر، 1399 در هم اکنون، DrError گفته است : شما میتوانید با داشتن مدرک کافی از پلیر شکایت کنید. خب پیامامون رو لطفا دقیق بررسی کنید متوجه میشوید داستان چی بوده ولی اگه گفتین تا بدم 1
DrError مهمان ارسال شده در 22 تیر، 1399 ارسال شده در 22 تیر، 1399 در هم اکنون، _LegenD گفته است : خب پیامامون رو لطفا دقیق بررسی کنید متوجه میشوید داستان چی بوده ولی اگه گفتین تا بدم خوندم اما دلیلی نمیبنم که از شما کلاه برداری شده، شما هم برای جبران کلاهبرداری، از پلیر کلاه برداری کنید.
JasonToDD ارسال شده در 22 تیر، 1399 سازنده ارسال شده در 22 تیر، 1399 داش شما رفاقتی 200 میل دادی نگفتی باید بهم برگردونی یهو اومدی بگیری من چیکار کنم؟?
ارسالهای توصیه شده