.xXxTerMinaToRzZz. ارسال شده در 1 مرداد، 1399 ارسال شده در 1 مرداد، 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد:.[M].TerminatoR نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:[]JoKeR[] نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :none رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :supervisor مدارک شکایت: توضیحات:با سلام . این ادمین در سایت به من وارن همیشگی میده به دلیل بالا آوردن تاپیک و کل کل درخواست توضیح از سوی این پلیر دارم درخواست رسیدگی از طرف @MaMaDNiGhT دارم!!! و کسی در موضوع دخالت نکند! @MaMaDNiGhT مدیر عزیز این آقایون بالاترین رنکشون vip o owner بوده که حالا منیجر شدن!!!
.xXxTerMinaToRzZz. ارسال شده در 1 مرداد، 1399 سازنده ارسال شده در 1 مرداد، 1399 درخواست مدرک بالا اوردن تاپیک و کل کل دارم!
MosWanted ارسال شده در 1 مرداد، 1399 ارسال شده در 1 مرداد، 1399 درود !!! مدارک : این ها مدارکی هستن که ثابت میکنه اخطار من صحیح بوده و این هم لینکی که مجدد در شکایتی که مربوط به شما نبوده دخالت کردید... : و در ضمن اخطاری که من به شما دادم شامل امتیاز منفی نبود و در واقع فقط یک هشدار بوده اما در صورت تکرار امتیاز منفی دریافت خواهید کرد !!! با تشکر !! 2
[D]ark.[A]ssassiN ارسال شده در 2 مرداد، 1399 ارسال شده در 2 مرداد، 1399 1.من بخاطر حرف هایی که زدم از سوی حسام 2 تا وارن گرفتم 2.=))) کل نیست دوست من 3.من حرفی نزدم و دخالت نکردم!
.xXxTerMinaToRzZz. ارسال شده در 2 مرداد، 1399 سازنده ارسال شده در 2 مرداد، 1399 من چه تاپیکی رو بالا آوردم؟ تاپیک kick bii dadil اولین تاپیک بود که هشت دقیقه بود ساخته شده بود!
Noah ارسال شده در 2 مرداد، 1399 ارسال شده در 2 مرداد، 1399 ابتدا قوانین رو بخونید ؛ درصورت دخالت درموضوعی که به شما مربوط نیست ، به شما اخطار داده میشود ! انجمن برای رسیدگی به شکایت پلیر ها ، اخبار و ..... است . جای مسخره بازی نیست ! این reply مورد تایید مدیران سرور هست ، درصورت دخالت دوباره در موضوعی که به شما مربوط نیست و Spam این topic شما برای همیشه از انجمن محروم میشوید ! Closed
ارسالهای توصیه شده