Shyon ارسال شده در 10 مرداد، 1399 ارسال شده در 10 مرداد، 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد: .[Jr[. نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: .andrew. نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :..... رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :manager مدارک شکایت: توضیحات: این ادمین این فیلم رو برای من فرستاد و مسخره ام کرد بنده درخواست وارن به این ادمین رو دارم
Noah ارسال شده در 10 مرداد، 1399 ارسال شده در 10 مرداد، 1399 در 29 دقیقه قبل، .[Jr]. گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: .[Jr[. نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: .andrew. نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :..... رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :manager مدارک شکایت: توضیحات: این ادمین این فیلم رو برای من فرستاد و مسخره ام کرد بنده درخواست وارن به این ادمین رو دارم اگه خواستی Windows تو active کنم یه Pm بم بده .
MosWanted ارسال شده در 10 مرداد، 1399 ارسال شده در 10 مرداد، 1399 درود !! چت کردن در تیم اسپیک آزاد هست و شما میتونید برای دریافت نکردن پیام از no massage در تیم اسپیک استفاده کنید . در شکایت شما توهینی مشاهده نشده ، ایشون فقط به شما یک Link فرستاده و یک Emoji . قانونی مربوط به نفرستادن Link یا Emoji وجود نداره ، توهینی هم صورت نگرفته . لطفا از باز کردن شکایت های بی مورد خودداری کنید !! CLOSED !!
ارسالهای توصیه شده