[Gc]SecreT ارسال شده در 5 آبان، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، 2020 نام کاربری کسی که شکایت دارد: Secret_ نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: soheil korona نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : ندارد مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: 600 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: معمولی مدارک شکایت: توضیحات: من فقظ گفتم uncuf کن و ایشون طلب پول کرد و این اصلا توی قوانین نیست ! ادمین مربوطه: Raphael@ 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[Gc]SecreT ارسال شده در 6 آبان، 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2020 در در 15 مرداد 1399 در 20:23، _SecreT گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: Secret_ نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: soheil korona نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : ندارد مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: 600 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: معمولی مدارک شکایت: توضیحات: من فقظ گفتم uncuf کن و ایشون طلب پول کرد و این اصلا توی قوانین نیست ! ادمین مربوطه: Raphael@ ادمین رافاعل جوابگو نیس ! 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
EmaM ارسال شده در 6 آبان، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2020 درود !! شکایت شما رد شد !! پول گرفتن از پلیر کاف شده خلاف قوانین نیست و شکایت شما بی مورد بوده !! CloseD !! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده