Hosein ارسال شده در 2 خرداد، 1398 ارسال شده در 2 خرداد، 1398 ام کاربری کسی که شکایت دارد:ProGamer18 نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:QuEen نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :. رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :trial helper 1 مدارک شکایت: توضیحات: با سلام این هلپر در کازینو در هلپ مود من را rob میزند درخواست پیگیری از HeSaM را دارم
GraphichS ارسال شده در 2 خرداد، 1398 ارسال شده در 2 خرداد، 1398 در ۱ ساعت قبل، ProGamer18 گفته است : ام کاربری کسی که شکایت دارد:ProGamer18 نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:QuEen نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :. رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :trial helper 1 مدارک شکایت: توضیحات: با سلام این هلپر در کازینو در هلپ مود من را rob میزند درخواست پیگیری از HeSaM را دارم ایشون مثلا ادمین هم هستند بنده میخواستم اسم گوریلشون ببینم اسم گوریلشون توجه کنید
GraphichS ارسال شده در 2 خرداد، 1398 ارسال شده در 2 خرداد، 1398 طبق قانون خودتون اسم گوریل نباید توهین باشه اما این پلیر در اسم گوریلشون ببینید
DrError مهمان ارسال شده در 2 خرداد، 1398 ارسال شده در 2 خرداد، 1398 باسلام. لطفا منتظر اراعه پاسخ از سوی مدیریت سرور ( @Stoic ) باشید.
Hosein ارسال شده در 2 خرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 2 خرداد، 1398 با سلام شما کارع ای نیستید اگه می خواستید چک کنید ادمین های بالاتر شما هم هست نه یهو میاین راب میزنین میگین تست بود.میشه اصلا ثابت کنید که بخاطر هلپ تو هلپ مود منو راب میزنید؟
MrHeSaM ارسال شده در 2 خرداد، 1398 ارسال شده در 2 خرداد، 1398 باسلام. در جلسه ی تیم کارمندان به این موضوعات رسیدگی خواهد شد. ممنون از گزارش شما. 1
ارسالهای توصیه شده