Abdolssamad ارسال شده در 3 خرداد، 1398 ارسال شده در 3 خرداد، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد: TwiX نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: Kwolf نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : Hashem رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Super Visor مدارک شکایت: توضیحات: بابا ناموسن شورشو در نیارید تا کیل میشید به دلیل چیت بن میدید
Abdolssamad ارسال شده در 3 خرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 3 خرداد، 1398 اکانت داش هاشمم زدی بن کردی اون بدبخت چه گناهی کرده یدگه ؟:|
Radical ارسال شده در 3 خرداد، 1398 ارسال شده در 3 خرداد، 1398 ادمین نامبرده 24 ساعت وقت دارید مدارک چیت بازیکن @TwiX را ارسال کنید.
kwolf مهمان ارسال شده در 3 خرداد، 1398 ارسال شده در 3 خرداد، 1398 در 14 دقیقه قبل، DixoN گفته است : ادمین نامبرده 24 ساعت وقت دارید مدارک چیت بازیکن @TwiX را ارسال کنید. با سلام ! فکر میکنم هر اکانتی که بن شده باید بیاد شکایت کنه !
Radical ارسال شده در 3 خرداد، 1398 ارسال شده در 3 خرداد، 1398 در 32 دقیقه قبل، TwiX گفته است : اکانت داش هاشمم زدی بن کردی اون بدبخت چه گناهی کرده یدگه ؟:| بازیکن @Hashem اگر شکایتی دارند باید خودشون پست شکایت ایجاد کنند! در 10 دقیقه قبل، kwolf گفته است : با سلام ! فکر میکنم هر اکانتی که بن شده باید بیاد شکایت کنه ! شما مدارک چیت بازیکن @TwiX را ارسال کنید.!
kwolf مهمان ارسال شده در 3 خرداد، 1398 ارسال شده در 3 خرداد، 1398 در هم اکنون، DixoN گفته است : بازیکن @Hashem اگر شکایتی دارند باید خودشون پست شکایت ایجاد کنند! شما مدارک چیت بازیکن @TwiX را ارسال کنید.! شما چرا اشتباه میکنید؟ الان من مدارک چیت تویکس رو تو شکایتی که تویکس از طرفه همشم کرده بفرستم؟
MrHeSaM ارسال شده در 3 خرداد، 1398 ارسال شده در 3 خرداد، 1398 باسلام. @TwiX یک اخطار به دلیل گرفتن وقت مدیرکل گرفت. @kwolf دقت داشته باشید شکایت درست مطرح شده و شما باید طی 24 ساعت مدارک رو ارسال کنید! این شکایت به دلیل پس گرفته شدن از سمت شاکی رسیدگی نمیشود! 2
ارسالهای توصیه شده