[PD]SpiriT ارسال شده در 5 شهریور، 1399 ارسال شده در 5 شهریور، 1399 Kdum Bazikon Behtarin Bazikon Dar Sal gozashte bude 1
.ArnoLD. ارسال شده در 5 شهریور، 1399 ارسال شده در 5 شهریور، 1399 در 1 ساعت قبل، FiGhT گفته است : ?? خوشم میاد با اکانت مولتی خودتو لایک میکنی xD
.MrNiNjA ارسال شده در 6 شهریور، 1399 ارسال شده در 6 شهریور، 1399 در 4 ساعت قبل، FeShaRBAzw گفته است : @_StoRm @MrNiNjA ♥️ Love You ? 1
[PD]SpiriT ارسال شده در 6 شهریور، 1399 سازنده ارسال شده در 6 شهریور، 1399 Aqa 1Eshtebahi to nazar sanji rokh dade darbare helper nist darbare behtarin bazikon sal gozashtas mn topic ro eshteb nvshtm 1
Noah ارسال شده در 7 شهریور، 1399 ارسال شده در 7 شهریور، 1399 یارو پست گذاشته بود که توی زون جزیره من تی پی کردم ، درحالی که تایم اوت خوردم بودم? بعد فامیل فشاری من زیرش نوشته مدرک شما تایید شد ? برای این آنرنک شدم چون کوروش ...... مال رو برا چیت بن کردم بعدا خبر رسیده خودش jason Todd رو همینطور بن کرده? بهترین سرور سمپ تنها مشکلش همیشه این بود که توش بچه سالای بی جنبه رنک گرفتن ، از تمانی دوستان رنج دیده عذرمیخوام که باعث شدم همچین فردی رنک بگیره به بزرگی خودتون ببخشید . 2
MashT.MaMaD ارسال شده در 7 شهریور، 1399 ارسال شده در 7 شهریور، 1399 در 28 دقیقه قبل، Noah گفته است : یارو پست گذاشته بود که توی زون جزیره من تی پی کردم ، درحالی که تایم اوت خوردم بودم? بعد فامیل فشاری من زیرش نوشته مدرک شما تایید شد ? برای این آنرنک شدم چون کوروش ...... مال رو برا چیت بن کردم بعدا خبر رسیده خودش jason Todd رو همینطور بن کرده? بهترین سرور سمپ تنها مشکلش همیشه این بود که توش بچه سالای بی جنبه رنک گرفتن ، از تمانی دوستان رنج دیده عذرمیخوام که باعث شدم همچین فردی رنک بگیره به بزرگی خودتون ببخشید . راست میگی به بچه سالایی مثل تو نباید رنک داد ?
Stormy ارسال شده در 7 شهریور، 1399 ارسال شده در 7 شهریور، 1399 در در 6 شهریور 1399 در 08:14، FeShaRBAzw گفته است : @_StoRm @MrNiNjA ♥️ مرسی عشقم 1
Stormy ارسال شده در 7 شهریور، 1399 ارسال شده در 7 شهریور، 1399 @[P]erFec[T] اول یه تشکر میکنم ازت بابت اینکه طرفدار منی نیاز نبود با مولتی منو لایک کنی به هر حال برای من اهمیتی نداشت 1 1
[PD]SpiriT ارسال شده در 7 شهریور، 1399 سازنده ارسال شده در 7 شهریور، 1399 در 24 دقیقه قبل، _StoRm گفته است : @[P]erFec[T] اول یه تشکر میکنم ازت بابت اینکه طرفدار منی نیاز نبود با مولتی منو لایک کنی به هر حال برای من اهمیتی نداشت بووووس xD 1
.xXxTerMinaToRzZz. ارسال شده در 7 شهریور، 1399 ارسال شده در 7 شهریور، 1399 در ۱ ساعت قبل، _StoRm گفته است : @[P]erFec[T] اول یه تشکر میکنم ازت بابت اینکه طرفدار منی نیاز نبود با مولتی منو لایک کنی به هر حال برای من اهمیتی نداشت حوصلم سر رفته بود ?
.MrNiNjA ارسال شده در 8 شهریور، 1399 ارسال شده در 8 شهریور، 1399 در 20 ساعت قبل، [P]erFec[T] گفته است : حوصلم سر رفته بود ?
FesharBaz ارسال شده در 13 شهریور، 1399 ارسال شده در 13 شهریور، 1399 در در 7 شهریور 1399 در 10:49، Noah گفته است : یارو پست گذاشته بود که توی زون جزیره من تی پی کردم ، درحالی که تایم اوت خوردم بودم? بعد فامیل فشاری من زیرش نوشته مدرک شما تایید شد ? برای این آنرنک شدم چون کوروش ...... مال رو برا چیت بن کردم بعدا خبر رسیده خودش jason Todd رو همینطور بن کرده? بهترین سرور سمپ تنها مشکلش همیشه این بود که توش بچه سالای بی جنبه رنک گرفتن ، از تمانی دوستان رنج دیده عذرمیخوام که باعث شدم همچین فردی رنک بگیره به بزرگی خودتون ببخشید . هنوز درگیر اینجور چیزا هستی؟! lol 1 1
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری