MrLuCifeR 239 ارسال شده در 16 شهریور 1399 در 2 ساعت قبل، Viper گفته است : ❤️ ?? به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MrLuCifeR 239 ارسال شده در 16 شهریور 1399 @SpiriT @_StoRm @.ArnoLD. @KoMiSeR @_MehrshaD_ @.Poison. @MrNiNjA @FeShaRBAz @Viper @ARyaN[GFT] 2 2 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[Gc]Parham 44 ارسال شده در 16 شهریور 1399 @_PhOeNiX_ @MaMaDNiGhT @R.I.P_Falcon @.ArnoLD. @_StoRm @FeShaRBAz ... (و صد البته کسانی که ازشون ریمیکس زدم) (بقیه آیدی ها با اسم بازی فرق میکرد دیگه بقیه به بزرگی خودشون ببخشن) 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[Gc]HeSaM 196 ارسال شده در 17 شهریور 1399 در 10 ساعت قبل، FiGhT گفته است : @SpiriT @_StoRm @.ArnoLD. @KoMiSeR @_MehrshaD_ @.Poison. @MrNiNjA @FeShaRBAz @Viper @ARyaN[GFT] ? به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[RAP]ShadOw 4 ارسال شده در 17 شهریور 1399 در در 14 شهریور 1399 در 18:59، FeShaRBAz گفته است : @SaMueL @EvilNiGhT @MrNiNjA @.Winston. @PHD @.Amir[H]. @.[Jr]. @.Oxin. @SpiriT @ARyaN[GFT] @MaMaDNiGhT @Death @_StoRm @Viper @HajMmd @.ShadOw. @Goruhban @FiGhT هرچی بگم کمه... ❤️ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
HajATA 143 ارسال شده در 18 شهریور 1399 در در 14 شهریور 1399 در 07:29، FeShaRBAz گفته است : @SaMueL @EvilNiGhT @MrNiNjA @.Winston. @PHD @.Amir[H]. @.[Jr]. @.Oxin. @SpiriT @ARyaN[GFT] @MaMaDNiGhT @Death @_StoRm @Viper @HajMmd @.ShadOw. @Goruhban @FiGhT هرچی بگم کمه... 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Ulric 9 ارسال شده در 21 شهریور 1399 @PHD @SaMueL @_SecreT @Mr.WiliaM @FiGhT3R @SpiriT @FiGhT @JasonToDD @.Poison. @MaMaDNiGhT همتون عشقین اگه کسیو جا گذاشتم ببخشه ?❤ 2 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
JasonToDD 32 ارسال شده در 21 شهریور 1399 @_SecreT @MoHaMaD_MaHDi @Aryo @HeS4M_AK @Mr.ACiD @PHD @FeShaRBAz @EvilNight @FiGhT3R @MrNiNjA @HajMmd و خیلی کسایی که ایدیشون رو میزنم اما پیدا نکرد ادم های زیادی هستن! موفق و موید باشید! 2 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
JasonToDD 32 ارسال شده در 21 شهریور 1399 @_SecreT @MoHaMaD_MaHDi @Aryo @HeS4M_AK @Mr.ACiD @PHD @FeShaRBAz @EvilNight @FiGhT3R @MrNiNjA @.SiGaR. @_LegenD 3 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.[.DaRkKniGht.]. 225 ارسال شده در 11 مهر 1399 @_StoRm @SpiriT @darkmahdi838 عطا متاسفم که اسمت رو خز کردم ? من به لطف @Death و @SoBeXTeR و @HajMmd با این سرور و گیم مود cnr آشنا شدم. هیچوقت اولین روزی که میلاد رو دیدم یادم نمیره چون اولین روزه سمپم بوده. ? 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.[.DaRkKniGht.]. 225 ارسال شده در 11 مهر 1399 همچنین بگم که این رنکه سایت به خاطر مولتی هامه ? @alireza1387 @$king_kilear$ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.[.DaRkKniGht.]. 225 ارسال شده در 11 مهر 1399 اخرشم محمد رضا این وارن هامو پاک نکردن هرچی میگم اینا ماله دورانیه که قوانینو بلد نبودم قبول نمیکنن ? به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.[.DaRkKniGht.]. 225 ارسال شده در 11 مهر 1399 در 6 دقیقه قبل، .[.DaRkKniGht.]. گفته است : @_StoRm @SpiriT @darkmahdi838 عطا متاسفم که اسمت رو خز کردم ? من به لطف @Death و @SoBeXTeR و @HajMmd با این سرور و گیم مود cnr آشنا شدم. هیچوقت اولین روزی که میلاد رو دیدم یادم نمیره چون اولین روزه سمپم بوده. ? اوه @.baby. رو فراموش کردم. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.Hatef_Night. 24 ارسال شده در 11 مهر 1399 من که هیچ رفیقه خوب ندارم اون دوستایی که داشتمم واسه سودو منفعت خودشون باهام بودن.متاسفانه. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[Gc]SecreT 251 ارسال شده در 11 مهر 1399 در 2 ساعت قبل، hatef گفته است : من که هیچ رفیقه خوب ندارم اون دوستایی که داشتمم واسه سودو منفعت خودشون باهام بودن.متاسفانه. برو با امیر نیقت رفیق شو پسر خوبیه @.AmiR.NiGhT. 2 2 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
LemonaD 3 ارسال شده در 11 مهر 1399 در 2 ساعت قبل، _SecReT گفته است : برو با امیر نیقت رفیق شو پسر خوبیه @.AmiR.NiGhT. مسخره نکن پسر خوب ? دلیل نمیشه که آدم تازه وارد هارو مسخره کنه :(( #ستاد_حق_گویان 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.Hatef_Night. 24 ارسال شده در 11 آبان 1399 الان بهترین دوستم فقط یکی هست و بس. @_SecreT به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[Gc]SecreT 251 ارسال شده در 11 آبان 1399 در 6 ساعت قبل، .Hatef_Night. گفته است : الان بهترین دوستم فقط یکی هست و بس. @_SecreT ای جان 2 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
HaDi 263 ارسال شده در 11 آبان 1399 در در 11 مهر 1399 در 23:04، _SecreT گفته است : برو با امیر نیقت رفیق شو پسر خوبیه @.AmiR.NiGhT. امیرنایت بچه خوبیه پسر یکما xD 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MrBlooDy 174 ارسال شده در 12 آبان 1399 در در 11 مهر 1399 در 23:04، _SecreT گفته است : برو با امیر نیقت رفیق شو پسر خوبیه @.AmiR.NiGhT. ? 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[G]ArThuR[C] 195 ارسال شده در 13 آبان 1399 در در 12 شهریور 1399 در 19:05، OsTa_RahMan گفته است : هرکی اسم بهترین دوست و رفیق هاشو زیره پست بنویسه. توی این مدت پلیرای زیادی بودن که خیلیا رو خیلی وقته ندیدمشون ( نمیدونم اسمشونو عوض کردن یا دیگه کلا سرور نمیان ) اما هنوز فراموششون نکردم و لطفی رو که بهم کردنو هیچ وقت فراموش نمیکنم. اول همه دوست عزیزم فرکانس که کمکم کرد تو این سرور سرمو بکشم بالا . امیدوارم هر جا که هست در سلامت باشه و موفق باشه @dark_knight @[X]killer @$shayan.bn$(99) @heydarboy @.PoiSon. @Communist @.AmiR.NiGhT. Ezrail - mr.Alex @danialking1387 @FOXX Sigaret parham @HamiD ZTA بقیه رو ایدی هاشونو پیدا نکردم و یک سری ها هم اسماشون همینه اما تو سایت پیداشون نکردم امیدوارم در سلامت باشید ... 1 2 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[G]ArThuR[C] 195 ارسال شده در 13 آبان 1399 Frekans @dark_knight @_SiGaR @.PoiSon. @[X]killer @$shayan.bn$(99) @_StoRm @PHD @Communist @heydarboy @HamiD @daniaking123 @ZTE @Noah @FOXX @[aryo]__0z.x0 @.Ezrail. و بقیه که خیلی زیادن واقعا دمشون گرم ♡ 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Communist 29 ارسال شده در 11 آذر 1399 در در 13 آبان 1399 در 18:32، arash__gamer گفته است : Frekans @dark_knight @_SiGaR @.PoiSon. @[X]killer @$shayan.bn$(99) @_StoRm @PHD @Communist @heydarboy @HamiD @daniaking123 @ZTE @Noah @FOXX @[aryo]__0z.x0 @.Ezrail. و بقیه که خیلی زیادن واقعا دمشون گرم ♡ زنده باشی داداش 1 1 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Noah 55 ارسال شده در 11 آذر 1399 در در 13 شهریور 1399 در 00:28، OosTa گفته است : =)) For EveR @Noah @MaMaDNiGhT nima ro yadet raft ? به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Noah 55 ارسال شده در 11 آذر 1399 @OosTa ، @Nlma , @MaMaDNiGhT عشقای من? به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر