CeciliurouM ارسال شده در 17 شهریور، 1399 ارسال شده در 17 شهریور، 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد:.eZrail. نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:_victor_ نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :aDmin مدارک شکایت: توضیحات: IN BAZIKONE AZIZ GOTO VA BRING BI DALIL MIDE VA MAN DARKHAST UNRANK on ra darm _in aqa esmesh faster bod va esmesho change dade be _victor
Doci ارسال شده در 17 شهریور، 1399 ارسال شده در 17 شهریور، 1399 باسلام این پلیر خودش گفت بیاید بریم zone منم goto کردم و اومدم
Nope ارسال شده در 17 شهریور، 1399 ارسال شده در 17 شهریور، 1399 درود درخواست مدرک از پلیر @_Victor_ تا 24ساعت اینده.
[Gc]SecreT ارسال شده در 17 شهریور، 1399 ارسال شده در 17 شهریور، 1399 در 2 ساعت قبل، .eZraiL. گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد:.eZrail. نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:_victor_ نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :aDmin مدارک شکایت: توضیحات: IN BAZIKONE AZIZ GOTO VA BRING BI DALIL MIDE VA MAN DARKHAST UNRANK on ra darm _in aqa esmesh faster bod va esmesho change dade be _victor بنده ام شاهد هستم و حرف اقای ezraiil رو قبول دارم
[Gc]HeSaM ارسال شده در 17 شهریور، 1399 ارسال شده در 17 شهریور، 1399 در 3 ساعت قبل، .eZraiL. گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد:.eZrail. نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:_victor_ نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :aDmin مدارک شکایت: توضیحات: IN BAZIKONE AZIZ GOTO VA BRING BI DALIL MIDE VA MAN DARKHAST UNRANK on ra darm _in aqa esmesh faster bod va esmesho change dade be _victor تو توضیحات نباید فینگلیش تایپ کنی !!!
Nope ارسال شده در 18 شهریور، 1399 ارسال شده در 18 شهریور، 1399 ادمین خاطی به دلیل ارسال نکردن مدارک به مدت 8ساعت unrank شد
ارسالهای توصیه شده