رفتن به مطلب

ایا با این مطلب موافقت میکنید ؟؟؟؟؟؟  

4 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. ایا با این مطلب موافقت دارین یا خیر

این نظرسنجی برای ارسال رای های جدید بسته شده است

• لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام نمایید تا بتوانید رای خود را در نظر سنجی ارسال نمایید.
  • نظرسنجی در 1398/03/06 - 05:07 بسته شد

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در
  • نام کاربری کسی که شکایت دارد:[_.$DanGeR$._]                                                                                                                                       نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد:QuEEn                                                                                                                              نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :Mafia   و نصف اعضای کلنشون
  • مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:2218
  • رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود:_____
  • مدارک شکایت:______
  • توضیحات:شرمنده f8 من مدتی کار نمیکنه تا از ایشون عکسا جنجالی بدم :) اما شاهد زیاد دارم که ایشون از رنکشون مدام در حال سواستفاده و فحاشی به بازیکنان دیگه هستن و واقعا ضبر خیلیا از جمله من لبریز کردن لطفا با این پلیر به طور جدی بر خورد کنید با تشکر
arenagame_samp
ارسال شده در
در 1 ساعت قبل، [_.$DanGeR$._] گفته است :
  • نام کاربری کسی که شکایت دارد:[_.$DanGeR$._]                                                                                                                                       نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد:QuEEn                                                                                                                              نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :Mafia   و نصف اعضای کلنشون
  • مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:2218
  • رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود:_____
  • مدارک شکایت:______
  • توضیحات:شرمنده f8 من مدتی کار نمیکنه تا از ایشون عکسا جنجالی بدم ? اما شاهد زیاد دارم که ایشون از رنکشون مدام در حال سواستفاده و فحاشی به بازیکنان دیگه هستن و واقعا ضبر خیلیا از جمله من لبریز کردن لطفا با این پلیر به طور جدی بر خورد کنید با تشکر

1_ایشون اثلا من باهاشون کار ندارم

2_ایشئن مدرک بدن اگه راست میگن برنامه های زیادی هست که بدون f8 اسکرین بگیره 
3_طبق گفته های مدیریت ارنا گیم شکایت بدون مدرک رسیدگی نمیشه 

4_جلو ایشون بگیرید داره تو سرور دلالی میکنه ماشین 400 میلی رو به خوده من فروخت 900 میل

ارسال شده در

خیلی ببخشید شما ادیت شده توسط تیم مدیریت من باید چکار کنم ؟؟؟؟ شما به میل خودت اون ماشین خریدی کسی چاقو زیر گلو شما نذاشته پس مقصر شمایی نه من همینجا دارم بهتون اخطار میدم دیگه نبینم سر به سر من بزاری تو سرور چون نه علاقه ای به بحث با امثال شما دارم نه حوصلش

ارسال شده در

درود.

پلیر ( @[_.$DanGeR$._] ) شما به علت توهین به هلپر سرور در انجمن 1 اخطار لفظی دریافت کردید. [1/3]

? طبق قوانین انجمن اراعه شکایت بدون مدرک معتبر نخواهد بود و قابل رسیدگی نمیباشد، اگر شما مدرکی دارید طی 24 ساعت اینده مدارک خود را ارسال کنید، در غیر این صورت شکایت شما به علت عدم اراعه مدرک بسته و رد خواهد شد.

?️ تیم مدیریت سرور ارناگیم.

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...