[PD]SpiriT ارسال شده در 26 شهریور، 1399 ارسال شده در 26 شهریور، 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد: SpiriT نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: _SecreT نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : خداوند !! رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Senior HELPER مدارک شکایت: توضیحات: الکی میوت میده لطفاااااااااااااااااااااااااااااااااااا Unrank شه . 1
[Gc]SecreT ارسال شده در 26 شهریور، 1399 ارسال شده در 26 شهریور، 1399 در 28 دقیقه قبل، SpiriT گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: SpiriT نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: _SecreT نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : خداوند !! رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Senior HELPER مدارک شکایت: توضیحات: الکی میوت میده لطفاااااااااااااااااااااااااااااااااااا Unrank شه . با سلام بنده ایشون رو درست صدا زدم و ایشون به من اینجوری جواب داده و تازه بنده هلپرم بخاطر همین میوت دادم
[PD]SpiriT ارسال شده در 26 شهریور، 1399 سازنده ارسال شده در 26 شهریور، 1399 در 48 دقیقه قبل، _SecreT گفته است : با سلام بنده ایشون رو درست صدا زدم و ایشون به من اینجوری جواب داده و تازه بنده هلپرم بخاطر همین میوت دادم مگه بهت گفتم خر نفهم ؟ Benal چیز طبیعیه و بد نیست که بخوای میوت بدی ?
[Gc]SecreT ارسال شده در 26 شهریور، 1399 ارسال شده در 26 شهریور، 1399 در 14 دقیقه قبل، SpiriT گفته است : مگه بهت گفتم خر نفهم ؟ Benal چیز طبیعیه و بد نیست که بخوای میوت بدی ? شاید ادب و تربیت شما اینجوری باشه که کسی که صداش میکنن رو با بنال جواب میده. مشکل از تو نیس از کسی دیگس
iR]michael ارسال شده در 26 شهریور، 1399 ارسال شده در 26 شهریور، 1399 در 12 دقیقه قبل، _SecreT گفته است : شاید ادب و تربیت شما اینجوری باشه که کسی که صداش میکنن رو با بنال جواب میده. مشکل از تو نیس از کسی دیگس سخن بزرگان??
DieEmpty ارسال شده در 26 شهریور، 1399 ارسال شده در 26 شهریور، 1399 در 28 دقیقه قبل، _SecreT گفته است : شاید ادب و تربیت شما اینجوری باشه که کسی که صداش میکنن رو با بنال جواب میده. مشکل از تو نیس از کسی دیگس http://s15.picofile.com/file/8408419526/sis.mp4.html 1
[PD]SpiriT ارسال شده در 26 شهریور، 1399 سازنده ارسال شده در 26 شهریور، 1399 در 39 دقیقه قبل، FiGhT3R گفته است : http://s15.picofile.com/file/8408419526/sis.mp4.html xDDDD دمت گرم عباسی ?
[PD]SpiriT ارسال شده در 26 شهریور، 1399 سازنده ارسال شده در 26 شهریور، 1399 در ۱ ساعت قبل، _SecreT گفته است : شاید ادب و تربیت شما اینجوری باشه که کسی که صداش میکنن رو با بنال جواب میده. مشکل از تو نیس از کسی دیگس نمیدونم من من فوشت ندادم میوت دادی دیگه بحث نکن تو سایت !!
Nope ارسال شده در 26 شهریور، 1399 ارسال شده در 26 شهریور، 1399 mute ادمین درست بوده در مورد aim هلپر در یک تاپیک دیگه پست بزارید 1
ارسالهای توصیه شده