[[OverGrown]] ارسال شده در 5 خرداد، 1398 ارسال شده در 5 خرداد، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد:ali_quf نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:amir_salar نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :admin مدارک شکایت: توضیحات:این ادمین ادعا داره که من cp in zone کردم من نکردم این کارو اگه کرده بودم خودمم میمردم اگر میگن کردی از ایشون درخواست ارسال مدرک دارم بنده درخواست انرنک شدن ایشون دارم
MrNoOne ارسال شده در 5 خرداد، 1398 ارسال شده در 5 خرداد، 1398 من عکس نگرفتم ولی شما سفید بودی اومدی تو زون ماشین رو گذاشتی رو من و پیاده شدی من پیس زدم اومدم بیرون
MrNoOne ارسال شده در 5 خرداد، 1398 ارسال شده در 5 خرداد، 1398 لطفا شکایت الکی نکن خودت میدونی که cp کردی
[[OverGrown]] ارسال شده در 5 خرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 5 خرداد، 1398 میخواستم شکایت پس بگیرم اما این دروغ ارو که گفتی دیگه شرمندتم
SaIeh ارسال شده در 5 خرداد، 1398 ارسال شده در 5 خرداد، 1398 از کل کل کردن در انجمن بپرهیزید @amir_salar طبق فرم پایین در صورت نبود مدرک،شکایت به نفع شاکی است شکایت به نفع شاکی بسته میشود 1
MrHeSaM ارسال شده در 5 خرداد، 1398 ارسال شده در 5 خرداد، 1398 باسلام. @amir_salar یک اخطار لفظی به دلیل عدم ارائه ی مدرک گرفت.
ارسالهای توصیه شده