HajAta ارسال شده در 6 خرداد، 1398 ارسال شده در 6 خرداد، 1398 با سلام یه پیشنهاد خوب برای سرور دارم مثلا که ماشین از Carshop می خریم در اونجا پلیر که خرید که پیشه اون carcolo و carplate هست اونجا به سیسنم جدید اد کنید که روی ماشین ابجیک بزاریم این فیلم رو مشاهده کنید این سیستم خیلی عالی میشه تو سرور و هر ابجیک با طلا بخریم 3 1
SaIeh ارسال شده در 6 خرداد، 1398 ارسال شده در 6 خرداد، 1398 در 7 ساعت قبل، [Mr.god] گفته است : با سلام یه پیشنهاد خوب برای سرور دارم مثلا که ماشین از Carshop می خریم در اونجا پلیر که خرید که پیشه اون carcolo و carplate هست اونجا به سیسنم جدید اد کنید که روی ماشین ابجیک بزاریم این فیلم رو مشاهده کنید این سیستم خیلی عالی میشه تو سرور و هر ابجیک با طلا بخریم منظورتون آبجکت هست؟ 2 1
Only ارسال شده در 9 خرداد، 1398 ارسال شده در 9 خرداد، 1398 در در ۱۳۹۸/۳/۶ در 05:57، HajATA گفته است : با سلام یه پیشنهاد خوب برای سرور دارم مثلا که ماشین از Carshop می خریم در اونجا پلیر که خرید که پیشه اون carcolo و carplate هست اونجا به سیسنم جدید اد کنید که روی ماشین ابجیک بزاریم این فیلم رو مشاهده کنید این سیستم خیلی عالی میشه تو سرور و هر ابجیک با طلا بخریم با سلام خدمت شما پلیر گرامی بنده کاملا با نظر شما موافقم ممنون از نظر عالیتون جات اینجاست ❤️ عطا جون Rezi_WiliaM# 1
Radical ارسال شده در 11 خرداد، 1398 ارسال شده در 11 خرداد، 1398 با مدیرکل در مورد اضافه کردن این قابلیت، تصمیم گرفته میشود. باتشکر از پیشنهاد شما! 1
HajAta ارسال شده در 8 شهریور، 1398 سازنده ارسال شده در 8 شهریور، 1398 در در ۱۳۹۸/۳/۶ در 05:57، HajATA گفته است : با سلام یه پیشنهاد خوب برای سرور دارم مثلا که ماشین از Carshop می خریم در اونجا پلیر که خرید که پیشه اون carcolo و carplate هست اونجا به سیسنم جدید اد کنید که روی ماشین ابجیک بزاریم این فیلم رو مشاهده کنید این سیستم خیلی عالی میشه تو سرور و هر ابجیک با طلا بخریم add bedid in ghabeliat ro
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری