رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در
  • نام کاربری کسی که شکایت دارد:saleh[051]
  • نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد:javad.shiraz  
    SIR_AriaN
  • نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :___
  • مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:123     117
  • رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود:____
  • مدارک شکایت:spacer.png
  • توضیحات:چی بگم دیگع
  • Like 1
arenagame_samp
ارسال شده در

سلام 
اول بگم ک من قوانین مربوط ب سرور رو خوندم و هیچ قانونی در رابطه با خلاف بودن هم کاری پلیس با پلیس وجود نداشت 
دوم اینکه همون طور ک تو عکس مشخصه شما دو نفرید پس ما هم حق داریم 2 نفر باشیم 
مگه 1 پلیس چند نفرو میتونه کاف کنه ؟

اگر هم همچین قانونی وجود داشته باشه من قوانین مربوط ب سرور رو کامل خوندم و این قانون توش نبوده پس من اطلاعی نداشتم 
ولی اگر این قانون واقعا وجود داره بهتره برداشته بشه چون اگ دزدا همکاری کنن پلیسا چیکار کنن ؟ 1 نفر 1 نفر برن دزدارو بزنن ؟؟
خوب نمیشه ک باید دزدا هم همکاری نکنن یا اگ میکنن ما هم حق هم کاری داریم 
از طرفی دزد ها هم الاق دارن 

ارسال شده در
در 2 دقیقه قبل، SIR_AriaN گفته است :

سلام 
اول بگم ک من قوانین مربوط ب سرور رو خوندم و هیچ قانونی در رابطه با خلاف بودن هم کاری پلیس با پلیس وجود نداشت 
دوم اینکه همون طور ک تو عکس مشخصه شما دو نفرید پس ما هم حق داریم 2 نفر باشیم 
مگه 1 پلیس چند نفرو میتونه کاف کنه ؟

اگر هم همچین قانونی وجود داشته باشه من قوانین مربوط ب سرور رو کامل خوندم و این قانون توش نبوده پس من اطلاعی نداشتم 
ولی اگر این قانون واقعا وجود داره بهتره برداشته بشه چون اگ دزدا همکاری کنن پلیسا چیکار کنن ؟ 1 نفر 1 نفر برن دزدارو بزنن ؟؟
خوب نمیشه ک باید دزدا هم همکاری نکنن یا اگ میکنن ما هم حق هم کاری داریم 
از طرفی دزد ها هم الاق دارن 

خوب قانونی که از قدیم تو سرور بوده و هیچ جای شکی نیست که همکاری از نوع پلیس با پلیس  یا دزد با پلیس ممنوع بوده و پلیس های خاطی جریمه جیل خواهند داشت

اختیاراتی که در اختیار پلیس گداشته میشه به مراتب بیشتر از رنک دزده(cmdکاف،ماشین های بیشتر،اندک ارمور رایگان،گان رایگان) پس باید محدودیت های بیشتری هم بر این رنک اعمال شه

• Like 2
ارسال شده در
در 1 دقیقه قبل، saleh[051] گفته است :

خوب قانونی که از قدیم تو سرور بوده و هیچ جای شکی نیست که همکاری از نوع پلیس با پلیس  یا دزد با پلیس ممنوع بوده و پلیس های خاطی جریمه جیل خواهند داشت

اختیاراتی که در اختیار پلیس گداشته میشه به مراتب بیشتر از رنک دزده(cmdکاف،ماشین های بیشتر،اندک ارمور رایگان،گان رایگان) پس باید محدودیت های بیشتری هم بر این رنک اعمال شه

ولی داخل قوانین مربوط ب سرور هیچ چیزی راجب جریمه داشتن همکاری پلیس با پلیس نوشته نشده 
و راجب ماشین بگم پلیس مگه چ ماشین خاصی داره ؟ تانک داره ؟ هواپیما جنگی ؟  چی داری که قدرت خاصی داشته باشه و از ماشینای عادی برتر باشه 

راجب گان و ارمور خوب دزد ها میتونی از مغازه ها دزدی کنن و خیلی راحت پول ارمور و گان هاشونو در بیارن شاید بگین پلیسا هم میتونن دزدارو بگیرن و پول در بیارن اره پول میده ولی خیلی کم مثلا 5کا یا 30 کا ولی هر دزد از مغازه ها بین 50کا تا 150کا پول میده و دزدا میتونن بانک رو بزنن و با هلیکوپتر فرار کنن و احتمال گیر افتادنشون هم خیلی کمه و ب راحتی پول کلی گان و ارمور و الاق رو بدست بیارن 

ارسال شده در
در هم اکنون، SIR_AriaN گفته است :

ولی داخل قوانین مربوط ب سرور هیچ چیزی راجب جریمه داشتن همکاری پلیس با پلیس نوشته نشده 
و راجب ماشین بگم پلیس مگه چ ماشین خاصی داره ؟ تانک داره ؟ هواپیما جنگی ؟  چی داری که قدرت خاصی داشته باشه و از ماشینای عادی برتر باشه 

راجب گان و ارمور خوب دزد ها میتونی از مغازه ها دزدی کنن و خیلی راحت پول ارمور و گان هاشونو در بیارن شاید بگین پلیسا هم میتونن دزدارو بگیرن و پول در بیارن اره پول میده ولی خیلی کم مثلا 5کا یا 30 کا ولی هر دزد از مغازه ها بین 50کا تا 150کا پول میده و دزدا میتونن بانک رو بزنن و با هلیکوپتر فرار کنن و احتمال گیر افتادنشون هم خیلی کمه و ب راحتی پول کلی گان و ارمور و الاق رو بدست بیارن 

1_پلیس ها قبل از اینکه به رنک پلیس نایل بشن مدتی باید دزد باشند

2_استفاده از تانک و هواپیما جنگی در بیرون از شهر مجازه(مطمعن نیستم)

3_در صورتی که از تانک و هواپیما جنگی به سرور اضافه شوند برتری نسبی پلیس به رنک های عادی بسیار بیشتر میشود

4_الاغ(نه الاق!!) در بعضی از موارد کار نمیکند

5_هر کیف بانک حاوی 300000$ تا 450000$ است اما اگر توسط پلیس ضبط شود به آنها 1000000$ داده میشود

6_^^^^^^ کازینو^^^^^ 800000$ تا 1000000$ ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

7_در دزدی از کازینو یا بانک سریعا از طریق رادیو به پلیس ها اطلاع داده میشود(فکر میکنم برای دزدی های معمولی هم همچنین سیستمی وجود داشته باشد)

9_هزینه C4 هم به گردن دزد هاست

• Like 2
ارسال شده در
در 2 دقیقه قبل، saleh[051] گفته است :

1_پلیس ها قبل از اینکه به رنک پلیس نایل بشن مدتی باید دزد

در 2 دقیقه قبل، saleh[051] گفته است :

1_پلیس ها قبل از اینکه به رنک پلیس نایل بشن مدتی باید دزد باشند

2_استفاده از تانک و هواپیما جنگی در بیرون از شهر مجازه(مطمعن نیستم)

3_در صورتی که از تانک و هواپیما جنگی به سرور اضافه شوند برتری نسبی پلیس به رنک های عادی بسیار بیشتر میشود

4_الاغ(نه الاق!!) در بعضی از موارد کار نمیکند

5_هر کیف بانک حاوی 300000$ تا 450000$ است اما اگر توسط پلیس ضبط شود به آنها 1000000$ داده میشود

6_^^^^^^ کازینو^^^^^ 800000$ تا 1000000$ ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

7_در دزدی از کازینو یا بانک سریعا از طریق رادیو به پلیس ها اطلاع داده میشود(فکر میکنم برای دزدی های معمولی هم همچنین سیستمی وجود داشته باشد)

9_هزینه C4 هم به گردن دزد هاست

اصلا تانکو هواپیما ما نداریم اون واسه پلیسازی نظامیه ک اسکور بالا میخواد 
اصلا الاق هم ک نداشته باشی اگ 2 نفر باشین ی پلیس بیاد بگیرتتون یک نفرتونو میتونه کاف کنه دومی تا پلیسه بیاد اینو کاف کنه زده پلیسرو 
کیف بانکو اینارم کار ندارم چون دزد میتونه با هلیکوپتر فرار کنه راحت مگ اینکه بی ارزه باشه گیر بیفته 
هزینه c4 هم میتونی از زدن مغازه ها در بیاره خیلی راحت 
هنگام دزدی از بانک و کازینو اگرم ب پلیس اطلاع داده بشه پلیس ک در بانک نیس هروقت اطلاع داده شد بپره تو بانک تا پلیس بخواد خودشو برسونه ب بانک دزد کارشو کرده رفته 
من دیگ حرفی ندارم ادمین خودش رسیدگی کنه 

ارسال شده در
در 4 دقیقه قبل، SIR_AriaN گفته است :

شما هم سعی کنید اسکورتون رو بالا ببرید

موتور هایی که مخصوص رنک های نطامی هستند این عمل را سهولت میبخشند

پلیس هم اجازه استفاده از هلیکوپتر و هواپیما نیز دارد

در ضمن این نشانه بی عرضگی پلیس هاست با اینکه این همه وسیله در کنار اسپاون پلیسشان هست اما باز هم نمیرسند

ارسال شده در
در 5 دقیقه قبل، saleh[051] گفته است :

شما هم سعی کنید اسکورتون رو بالا ببرید

موتور هایی که مخصوص رنک های نطامی هستند این عمل را سهولت میبخشند

پلیس هم اجازه استفاده از هلیکوپتر و هواپیما نیز دارد

در ضمن این نشانه بی عرضگی پلیس هاست با اینکه این همه وسیله در کنار اسپاون پلیسشان هست اما باز هم نمیرسند

خوب اون قانون میتونه برا نظامیا باشه فقت 
اون موتورارو تو خیابونم هس 
هلیکوپتر هواپیما دزداهم میتونن استفاده کنن 
تو وقتی اون ور مپ هسی بانک این ور مپ با هر ماشینی هم باشی تا بخوای برسی بانکو زدن 

ارسال شده در

سلام

یک پلیس چندتا دزد رو میتونه با هم بگیره مگه؟ تازه الاغ هم داره دزد محترم

دزدا که با هم هستند همش> یکیشون هم بگیره رفیقاش میکشنش پلیس رو

اگه اسم سرور دزد و پلیسه یه قانون بزارید عدالت برقرار باشه وگرنه بازیکنان به سرورهای دیگه میرن و

با تشکر

ارسال شده در

باسلام.

همکاری پلیس با پلیس طبق قوانین جرم محصوب میشود و انجام ان در سرور موجب زندانی پلیر ( Jail ) میشود.

? پلیر های ( @SIR_AriaN و @javad.shiraz ) به دلیل همکاری پلیس و پلیس زندانی شدند.

✔️ موضوع رسیدگی و بسته شد.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...