رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

سلام و درود ! 

میخواستم یک پیشنهاد بدم که اگر میشه قیمت رنک خونه رو زیاد و زمان آن را هم زیاد کنید چون مثلا هر نیم ساعت ۱ میل بگیره زیاده و هر نیم ساعت هم ۸۰ k بگیره کمه پس به نظر من قیمت رنک خونه رو به سقف ۵mil برسونید و زمان گرفتن اجاره خونه را به یک ساعت یا بیشتر برسونید 

@MorPH

arenagame_samp
ارسال شده در

رنک خونه ؟؟ منظورت Rent/اجاره خونه هست ؟؟ به نظر من 80K برای Rent خوبه چون کسانی که خونه رو Rent میکنن ... یا خونه های اون منطقه برای فروش نیست ... یا که طرف اون منطقه رو دوست داره ولی پولش نمیرسه یک خونه بخره !!!

ارسال شده در
در 49 دقیقه قبل، _HeSaM_AK_ گفته است :

رنک خونه ؟؟ منظورت Rent/اجاره خونه هست ؟؟ به نظر من 80K برای Rent خوبه چون کسانی که خونه رو Rent میکنن ... یا خونه های اون منطقه برای فروش نیست ... یا که طرف اون منطقه رو دوست داره ولی پولش نمیرسه یک خونه بخره !!!

ببخشید باز این تصحیح های سیستمه دیگه رنت رو می‌کنه رنک ?

ارسال شده در
در در 26 آبان 1399 در 12:34، DrEpi گفته است :

سلام و درود ! 

میخواستم یک پیشنهاد بدم که اگر میشه قیمت رنک خونه رو زیاد و زمان آن را هم زیاد کنید چون مثلا هر نیم ساعت ۱ میل بگیره زیاده و هر نیم ساعت هم ۸۰ k بگیره کمه پس به نظر من قیمت رنک خونه رو به سقف ۵mil برسونید و زمان گرفتن اجاره خونه را به یک ساعت یا بیشتر برسونید 

@MorPH

اگه یه کسی ۴ ساعت تو سرور پلی بده یعنی باید ۲۰ میل بده ): هرچی در آورده رو باید بده به اجاره آخرشم نمیتونه خونه بخره

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...