Havi ارسال شده در 29 آبان، 1399 ارسال شده در 29 آبان، 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد: Mr.ilia نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: ---- نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : ---- رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : ---- مدارک شکایت: توضیحات: سلام خونم ریست شده و همین یه دونه رو هم داشتم 1
JasonToDD ارسال شده در 29 آبان، 1399 ارسال شده در 29 آبان، 1399 در 30 دقیقه قبل، Mr.ilia گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: Mr.ilia نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: ---- نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : ---- رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : ---- مدارک شکایت: توضیحات: سلام خونم ریست شده و همین یه دونه رو هم داشتم سلام فکر کنم چون فعالیتی نداشتید پس از ۲۰ روز به طور خودکار ریست میشه
Havi ارسال شده در 29 آبان، 1399 سازنده ارسال شده در 29 آبان، 1399 در 12 دقیقه قبل، JasonToDD گفته است : سلام فکر کنم چون فعالیتی نداشتید پس از ۲۰ روز به طور خودکار ریست میشه سلام من فقط همین یکی رو داشتم معمولا اینطوری بود که اگه خونه دیگه ای داشتید ریست میشد
Gonde ارسال شده در 1 آذر، 1399 ارسال شده در 1 آذر، 1399 درود طبق گفته @MorPH هر پلیری که یک خانه داشته باشد نهایتا 2 ماه یا 60 روز ریست نمی شود اما بعد از 2 ماه ریست میشود اخرین باری که لاگین شما چک شد شما 64 روز به سرور لاگین نکرده بودین !!closed
ارسالهای توصیه شده