MrLuCifeR 239 ارسال شده در 15 آذر 1399 نام کسی که شکایت دارد : LUCIFER نام کسی که از آن شکایت دارد :ShipMaster شاهدان.... مدرک : https://uupload.ir/view/55qj_avc_no_dmg_ship_5933572631675537055.mp4/ توضیحات : سلام تو فیلم مشخصه دمیج نمیشه حتی /piss هم زدم انیم باگ نباشم بازم دمیج نخوردن... لگی هم وجود نداشت چون اگه لگ بود tp میشد یا afk..چون داشت به ما دمیج میداد لحظه اخرم وایسادن چیتشونو off کنن نمیدونم چجوری اینو گذاشتین manager چیتر هارو بن بده در صورتی که خودش از چیت استفاده میکنه درخواست بن و Unrank با تشکر❤️ @Communist 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ShipMaster 50 ارسال شده در 15 آذر 1399 سلام عزیز چیت نیست هم تیمی من هم همین طوری شده بود واگر دقت کنید وقتی شلیک میکنید صدا نمیده و حتی عدد هم بالای سر من نمیزنه پس چیت نیست دیروز هم این باگ گزارش شد ! و اینکه میگید لحظه اخر وایسادن اف کنن بنده تعجب کردم که چرا دمیج نمیشم و توی چت هم پرسیدم و شاهد هم دارم و وقتی دیدم دمیج نمیشم و همینطور هم تیمی من از سرور رفتم و ریلاگ کردم ! بنده هم حاضر به پیسی چک هستم و چند سال هست که از هیچ چیتی استفاده نمیکنم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MrLuCifeR 239 ارسال شده در 15 آذر 1399 در 5 دقیقه قبل، ShipMaster گفته است : سلام عزیز چیت نیست هم تیمی من هم همین طوری شده بود واگر دقت کنید وقتی شلیک میکنید صدا نمیده و حتی عدد هم بالای سر من نمیزنه پس چیت نیست دیروز هم این باگ گزارش شد ! و اینکه میگید لحظه اخر وایسادن اف کنن بنده تعجب کردم که چرا دمیج نمیشم و توی چت هم پرسیدم و شاهد هم دارم و وقتی دیدم دمیج نمیشم و همینطور هم تیمی من از سرور رفتم و ریلاگ کردم ! بنده هم حاضر به پیسی چک هستم و چند سال هست که از هیچ چیتی استفاده نمیکنم مدارکی دارید آپلود کنید. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ShipMaster 50 ارسال شده در 15 آذر 1399 از چی مدارک اپلود کنم در مدرک شما مشخض هست همه چیز هایی که توضح دادم الان هم اگر دیگه شکایتی ندارید پست رو ببندم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MrLuCifeR 239 ارسال شده در 15 آذر 1399 در هم اکنون، ShipMaster گفته است : از چی مدارک اپلود کنم در مدرک شما مشخض هست همه چیز هایی که توضح دادم الان هم اگر دیگه شکایتی ندارید پست رو ببندم @Communist رسیدگی کنه به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MrLuCifeR 239 ارسال شده در 15 آذر 1399 در 1 دقیقه قبل، ShipMaster گفته است : از چی مدارک اپلود کنم در مدرک شما مشخض هست همه چیز هایی که توضح دادم الان هم اگر دیگه شکایتی ندارید پست رو ببندم همین؟ وقتی تیر میزنم مگه باید دینگ دینگ کنه تو چت هم کسی چیزی نگفته به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ShipMaster 50 ارسال شده در 15 آذر 1399 در 1 دقیقه قبل، LUClFER گفته است : @Communist رسیدگی کنه رسیدگی به سایت ایشون به عهده من هست با هماهنگی مدیرکل و خود ایشون به دلیل اینکه با سایت نمیان وظیفه رسیدگی به سایت به عهده بنده هست به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MrLuCifeR 239 ارسال شده در 15 آذر 1399 در هم اکنون، ShipMaster گفته است : رسیدگی به سایت ایشون به عهده من هست با هماهنگی مدیرکل و خود ایشون به دلیل اینکه با سایت نمیان وظیفه رسیدگی به سایت به عهده بنده هست خیلی جالبه چیت میزنه پستو هم میبنده به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ShipMaster 50 ارسال شده در 15 آذر 1399 در 2 دقیقه قبل، LUClFER گفته است : همین؟ وقتی تیر میزنم مگه باید دینگ دینگ کنه تو چت هم کسی چیزی نگفته https://uupload.ir/view/18w_avc_cheater.mp4/ در این فیلم نمونه ای از چیت NoDmg هست اگر دقت کنید توضیحات بنده رو متوجه میشید اینجا هم جای بحث . کل کل نیست و بنده هم دلیلی نداره سر هیچ چیز بخوام ادامه بدم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
JasonToDD 32 ارسال شده در 15 آذر 1399 در 1 ساعت قبل، LUClFER گفته است : نام کسی که شکایت دارد : LUCIFER نام کسی که از آن شکایت دارد :ShipMaster شاهدان.... مدرک : https://uupload.ir/view/55qj_avc_no_dmg_ship_5933572631675537055.mp4/ توضیحات : سلام تو فیلم مشخصه دمیج نمیشه حتی /piss هم زدم انیم باگ نباشم بازم دمیج نخوردن... لگی هم وجود نداشت چون اگه لگ بود tp میشد یا afk..چون داشت به ما دمیج میداد لحظه اخرم وایسادن چیتشونو off کنن نمیدونم چجوری اینو گذاشتین manager چیتر هارو بن بده در صورتی که خودش از چیت استفاده میکنه درخواست بن و Unrank با تشکر❤️ @Communist سلام نمیخوام دخالت کنم حاجی شمامفهوم نو دمیج رو میدونی؟؟! نو دمیج یعنی طرف لگ نباشه بهش دمیج بدی بخوره بالا سرشم بزنه مثلا -1 اما health کم نشه. نه اینکه شلیک کنی دمیج نشه حتی منفی هم نشه بگی نو دمیج عه. زشته به خدا الان اگه کسی دیگه ای بود بهت وارن سایت میداد به دلیل مدرک سازی مدیربازنشته مون رو که یادته؟؟! حالا من به خواطر خودت گفتم میخوایی از نظر بد نگاه کن به حرفم یا از نظر خوب 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ShipMaster 50 ارسال شده در 15 آذر 1399 لطفا بحث نکنید?? 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Communist 29 ارسال شده در 15 آذر 1399 در 2 ساعت قبل، LUClFER گفته است : نام کسی که شکایت دارد : LUCIFER نام کسی که از آن شکایت دارد :ShipMaster شاهدان.... مدرک : https://uupload.ir/view/55qj_avc_no_dmg_ship_5933572631675537055.mp4/ توضیحات : سلام تو فیلم مشخصه دمیج نمیشه حتی /piss هم زدم انیم باگ نباشم بازم دمیج نخوردن... لگی هم وجود نداشت چون اگه لگ بود tp میشد یا afk..چون داشت به ما دمیج میداد لحظه اخرم وایسادن چیتشونو off کنن نمیدونم چجوری اینو گذاشتین manager چیتر هارو بن بده در صورتی که خودش از چیت استفاده میکنه درخواست بن و Unrank با تشکر❤️ @Communist درود این فیلم نمیتونه ثابت کنه که Shipmaster نودمیج زده باشه. چون اگه نودمیج داشت باید صدای دینگ میومد و مقدار دمیجی که میخورد بالا سرش مینوشت. پس چیت نیس. یا لگ بوده یا باگ. Closed 1 1 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر