HajMmd 142 ارسال شده در 25 آذر 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @HajMmd نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @Communist نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : all رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :... مدارک شکایت: توضیحات: خوب تو تصویر معلومه که این پلیر داره منو با تیر میزنه و این اتفاق جلوی ادمین انجام شده وقتی به ایشون میگم جیل بده میگه کل نکن اینم مدرک من با اونی که داره دی ام میکنه کاری ندارم مشکلم اینه که کاری نمیکنه تهدید به میوت هم میکنه تقاضای رسیدگی توسط @MaMaDNiGhT به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Communist 29 ارسال شده در 25 آذر 1399 پلیری که تازه وارده هنوز قوانین سرور رو کامل نمیدونه ! شما که اسکور و تجربه ات بالاتر از اون پلیر هستش.. باید بدونید که اینجور کرم ریختنهایی مخصوصا از طرف پلیسهای آبی رنگ روزانه صدها بار پیش میاد ! و یا حتی میتونستید این اتفاق ترکیدن ماشین عمومی رو نادیده بگیرید در هر روز برای خود منم دهها بار اینچنین کرم ریختنها و اذیت کردنا ایجاد میشه ولی خیلی سخت نمیگیرم چون اونا نمیدونن که همچین کارایی غیرمجازه. با این وجود قبل از اینکه شما اعلام کنید و درخواست جیل کردنشو کنید.. من اون پلیر رو فریز کردم تا به اشتباهش پی ببره و این کاملا در عکسی که گذاشتید مشخصه ! Closed. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر